АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ХАДЖИГЕНОВ: РУМЕН РАДЕВ НЕ НАПРАВИ НИЩО СМИСЛЕНО СРЕЩУ ГЕШЕВ

 Николай Хаджигенов
05.10.2021 / 12:03

Единственият конкурент на Румен Радев е Лозан Панов. Стана битка, иначе преди Радев трябваше да се бие сам самичък със себе си. Герджиков какво прави там, освен че ще измие срама от очите на ГЕРБ и ще отнесе каквото може в негативен план. От него има смисъл точно толкова, колкото имаше от Цецка Цачева - никакъв, кръгла нула. ГЕРБ не издигна кандидат, защото Борисов ще изгуби, а него го е страх, примитивен страх. Това заяви пред БНТ Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

До края на седмицата "Ние идваме" ще реши кого да подкрепи на президентските избори. Може да подкрепим и Румен Радев, и Лозан Панов, ако така поискат нашите симпатизанти.

Изпратили сме имейлли на всички симпатизанти и ще решим, според техните отговори, заяви още Хаджигенов по БНТ. По думите му той лично симпатизирал по някои теми на Радев, по други на Панов и ще вземе решението си за кого да гласува, след като види дебат между двамата.

"Радев не направи нищо смислено срещу Гешев. Парламентарният вот ни е по-важен. ГЕРБ продължава да кадрува и да назначава калинки, ГЕРБ никъде няма да се върнат. Ако се наложи ще ходим на избори, какво лошо има, дори ГЕРБ да са първи - нищо няма да направят. С ГЕРБ и ДПС няма какво да се говори", добави Николай Хаджигенов.

По думите му изборът на председател на ВКС е изключително важен.

"Правосъдната реформа ще е наш приоритет, без нея не сключвам споразумение с никого. Лозан Панов е една от малцината бели лястовици в правосъдието у нас", каза още Николай Хаджигенов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев