АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

РУМЕН РАДЕВ: ЮМРУКЪТ МИ ОБЕДИНЯВА БЪЛГАРИТЕ ОКОЛО ЦЕННОСТИ

Президентът Румен Радев в Стара Загора
05.10.2021 / 11:50

Румен Радев в Стара Загора на въпрос дали вдигнатият му юмрук раздели обществото: "Този юмрук обединява българите около ценности, дава вяра, че можем заедно да намерим решение на всички предизвикателства, за да имаме една просперираща България"

Очаквам кампания на идеи, а не компромати, за да може всеки кандидат да разкрие максимално кой всъщност за какво се бори и как ще го постигне. Това каза в Стара Загора държавният глава Румен Радев, който се кандидатира за втори мандат на изборите „2 в 1“ на 14 ноември.

„Очаквам резултатът от тези избори да доведе до окончателно скъсване с проваления управленски модел. Обществото ни очаква институциите ни да продължат да работят в посока възстановяване на държавността, изкореняване на корупцията, скъсване с всякакви олигархични зависимости, отваряне на хоризонти за модерно развитие на България“, обяви още Радев.

Той коментира и новите разкрития по досиетата „Пандора“ и информацията, че сред българските имане там е това на Делян Пеевски.

„Явно деянията на г-н Пеевски са по-видими отвън, отколкото вътре в България. Това не говори добре за нашите разследващи и правоохранителни органи“, каза Радев.

Източници: бТВ, NOVA TV

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев