АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТОШКО ЙОРДАНОВ: НЯМА ДА ИЗТЕГЛИМ ПЕТЪР ИЛИЕВ

Тошко Йорданов
09.08.2021 / 20:24

Ние няма да изтеглим Петър Илиев. "Хайде всеки да си гледа неговата партия", призова Тошко Йорданов след искането на БСП да оттегли кандидатурата на ИТН за Петър Илиев. Той участва в "Лице в лице" по бТВ.

"Няма да коментирам прическата си, нали сте умни всички. Мога да се шегувам много, няма много дълбоки общочовешки послания, всички знаят кога сме се подстригвали в нашата група, може да проверите в интернет", коментира Тошко Йорданов по повод това, че изненадващо се подстрига.

"24 часа" припомня: Седмица след свалянето на „Хъшове” от ефира на БНТ през 1998 г. в знак на протест Слави, Любен Дилов и всички сценаристи на „Хъшове” се подстригаха нула номер. Мястото бе ларгото между Министерски съвет и Президентството. Акцията се казваше „хъшовете се привеждат във вид, удобен за властта”. Косите бяха събрани в две калъфки за възглавници и хората на Трифонов се опитаха да ги оставят на правителството на Костов и президента Петър Стоянов. Тогава имаше и яростни сражения между поддръжници на „Хъшове” и противници. Имаше полиция.

"Това е предателство от тяхна страна". Така Тошко Йорданов коментира отказването на подкрепа от страна на партиите на протеста. - Всичко, което договорихме на тия разговори, беше една прекрасна програма с цели.

Една от партиите на протеста предаде исканията, предаде хората, които протестират и целия протест, коментира Йорданов по повод това, че "Изправи се, БГ! Ние идваме" оттегли подкрепата си.

Ние няма да изтеглим Петър Илиев. "Хайде всеки да си гледа неговата партия", призова Йорданов след искането на БСП да оттегли кандидатурата на ИТН за Петър Илиев.

До колото знам Петър Илиев няма никакви взаимоотношения с Барбадос.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев