АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ИТН ОБВИНИХА АСЕН ВАСИЛЕВ В КРАЖБА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Тошко Йорданов
29.07.2021 / 09:37

Човек откраднал интелектуална собственост (Асен Василев - б.р.), което е доказано в лондонски съд, не трябва да бъде български министър. Когато говорим за хора, които носят обществена отговорност, предпочитаме професионалисти, които нямат проблеми със закона. Това заяви депутатът от ИТН Тошко Йорданов от трибуната на Народното събрание.

Вчера от трибуната на Народното събрание съпредседателят на ДБ Христо Иванов прочете декларация от името на ПГ, с която заяви амбиции и желание за намеса по отношение на състава на бъдещия Министерски съвет, личности и постовете. 4 дни преди тази декларация по инициирана от ИНТ среща се срещнаха двете партии. Тогава ДБ заявили, че нямат претенции относно личностите на бъдещата изпълнителна власт, припомни Тошко Йорданов.

ИТН не знаят какво се е случило през последните 4 дни. Христо Иванов не просто си позволил да каже имена, но посочил и конкретни личности за бъдещия проектокабинет - Асен Василев, Кирил Петков и проф. Николай Денков.

Какво се случи през тези 4 дни, че ДБ се отметнали от своята позиция, да задава претенции и да реди кабинет, без да е силата, спечелила изборите, недоумява Йорданов. Какви игри се играят в 46-то Народно събрание. Ние отскоро сме политици и тове е мръсна игра, която се играе от мръсни хора. Ние няма да играем по вашите правила, даде да се разбере Тошко Йорданов

"Господин Христо Иванов и Мая Манолова с действията си карате Борисов да се радва, защото водите страната до следващите избори. Вие не го разбирате или ако го разбирате и ако продължавате така, това ще се случи и вие ще се виновни", отсече Тошко Йорданов.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев