АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ: ДАДОХ СВЕДЕНИЯ ЗА ТРИ СИГНАЛА ЗА ЗАПЛАХА, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ГО ЯМ

 Бойко Борисов
15.07.2021 / 13:41

"За съжаление, и трите сигнала, за които давах сведения, са за това, че някой нещо чул, че някой, когато правил крос нещо говорил. Това са от 2009 до 2011 г. За заплаха, че някой ще го ям”. Това заяви пред медиите Бойко Борисов, след като бе разпитан в Главна дирекция "Национална полиция". Той заяви, че е повикан заради сигнали от 2009 до 2011 г. за неща „които някой е чул, докато е правил крос". По време на разпита на бившия премиер пред сградата на ГДНП се проведе протест в негова подкрепа.

Борисов: Дадох сведения за три сигнала за заплаха, че някой ще го ям

„Изключително професионално отношение на колегите. За съжаление, и трите сигнала, за които давах сведения, са за това, че някой нещо чул, че някой, когато правил крос нещо говорил. Това са от 2009 до 2011 г. За заплаха, че някой ще го ям”, заяви Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и решението на Централната избирателна комисия, която първоначално отхвърли, но след това прие заявлението му да не бъде депутат: „ЦИК, в желанието си да ме унижава, вчера ме остави депутат. Само че като депутат не могат да ме викнат тук, затова посред нощ си смениха решението”, смята Борисов.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев