АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПОЛИЦИЯТА В ПЛОВДИВ РАБОТИ ПО 12 СИГНАЛА, СВЪРЗАНИ С ИЗБОРИТЕ

Петър Тодоров
05.07.2021 / 09:45

„Основна задача на дирекцията в последната седмица преди изборите е осигуряването на прозрачен и честен вот и да няма купуване на гласове и корпоративен вот“ – заяви в интервю за Радио Пловдив старши комисар Петър Тодоров, директор на Областната дирекция на полицията.

Той допълни, че в дългосрочен план ще заложи на подобряването на капацитета на работния състав и създаването на колективизъм в дирекцията.

„Необходимо е да подобрим имиджа на пловдивската полиция, който напоследък беше разклатен“ – заяви старши комисар Тодоров. Той подчерта, че е поел да управлява дирекцията в добро състояние, а кадровите промени ще бъдат оповестени на по-късен етап.

Полицейският директор уточни, че полицията работи по 12 сигнала, свързани с изборния процес, като по 1 от тях вече има образувано бързо производство, а другите се обработват.

Тодоров обясни, че сигналите касаят купуване на гласове и унищожаване на агитационни материали. За изборния ден целият състав на полицията ще бъде мобилизиран – увери комисарят.

На днешния празник на МВР Тодоров е награден от вътрешния министър с Почетен знак Първа степен за безупречно изпълнение на служебните си задължения. На церемонията в столицата 12 служители на пловдивската полиция ще получат парична награда от главния секретар на МВР.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев