АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

МАЙКИ И БРЕМЕННИ ЖЕНИ ПОЛУЧИХА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА ОТ СДРУЖЕНИЕ "МАЙЧИН ЦЕНТЪР - НАДЕЖДА", ГР. СЛИВЕН

След всяка групова среща  получаваха пакети неща от  първа необходимост /бебешки и други продукти/
30.04.2021 / 14:06

Днес на 30 април сдружение "Майчин център - Надежда", гр. Сливен приключи проекта "Въпреки това ние продължаваме" финансиран по програма на ИРИС от Фондация "Работилници за граждански инициативи".

Проектът беше насочен пряко към хора от кв. “Надежда”, засегнати от ограничителните мерки по време на пандемията от Ковид-19. Сдружение "Майчин център - Надежда", в ролята си на изпълнител на проекта, беше избрано като местна организация да изпълни проекта заедно с екипа си и да достигнат до крайно нуждаещите се хора засегнати от Ковид-19. Целевата група беше 50 майки или семейства с деца на възраст до 1 г. и 30 бременни жени. Майките и бременните жени участваха в информационни беседи на различни теми : "Превенция - Ковид-19" ; " Хигиена по време на пандемия"; "Здравословно хранене"; "Майчино здраве"; "Профилактични прегледи"; "Бременност".

Здравната тематика беше предоставена от акушер - Антоанета Димитрова.

Някои от майките и бременните жени получиха и психическа подкрепа от д-р Стефан Панайотов. След всяка групова среща те получаваха пакети от неща първа необходимост /бебешки и други продукти/.

Непряко ползватели на проекта "Въпреки това ние продължаваме" бяха над 100 семейства.

Екипът на сдружение "Майчин център -Надежда", както винаги представиха своите си професионални практики и опит в общността в кв. “Надежда”.

Председател: Сашо Йорданов

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев