АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ: ОТКАЗАХ СЕ ОТ МЯСТОТО СИ НА ДЕПУТАТ И В ДВАТА МНОГОМАНДАТНИ РАЙОНА

Бойко Борисов в Рилския манастир
08.04.2021 / 11:34

Днес подадох заявление до ЦИК и се отказах от мястото си като народен представител и в двата многомандатни района, от които бях избран, въпреки че спечелих лидерските двубои - и Нинова, и Слави Трифонов, и Христо Иванов - навсякъде ги победих. Това обяви премиерът Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

Като министър-председател не съм имал имунитет и сега не ми е нужен, каза министър-председателят, който днес е на обиколка в района на Рилския манастир.

Едни наши опоненти ни наричаха "срутището ГЕРБ". ГЕРБ спечели изборите в 24 от 31 района, а опонентите ни в по 3, 2 и 1. С тези обиди дотам се докараха, заяви Борисов и посочи: "Такова срутване като на БСП аз не съм виждал десетилетия наред".

"Изборите се провеждат, за да се направи правителство и стабилно управление, за да може това, което политиците говорят, да го изпълняват. Нека да се уважаваме - зад всеки един политик стоят гласовете на много хора. Призивът ми е да не се обиждат избирателите – всички сме български граждани", каза Борисов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев