АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСЛАВ САНДОВ: БОРИСОВ ПРЕВЪРНА ПОЛИТИКАТА В ШОУ И ЗАКОНОМЕРНО ЧОВЕК ОТ ШОУТО ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА

Борислав Сандов
07.04.2021 / 14:29

"Борисов е този, който направи политиката да бъде като шоу. И съвсем нормално и адекватно се получи обратната страна на монетата - човек, който е от шоуто, влезе в политиката". Такъв коментар направи пред БНР Борислав Сандов от "Демократична България".

Според него конфигурацията на следващото управление ще бъде трудна и най-вероятно ще става въпрос за правителство на малцинството, може би с мандата на "Има такъв народ", което ще бъде с къс мандат - може би до президентските избори и ще има по-широка подкрепа:

"Борисов не може да има претенции за участие във властта, по същия начин и БСП не може да има претенции за участие във властта, но ако тя не подкрепи едно ново управление на страната, ще претърпи по-големи щети на следващите избори".

Сандов подчерта, че от малкото неща, които се знаят за партията на Слави Трифонов ИТН, може да се съди, че няма да има анти-НАТО позиция и евроскептицизъм, както и че са против модела на управление в България досега:

"Не бива тази елитарност, не бива да сравняваме хората по музиката, която слушат. Не приемам музиката, която Трифонов произвежда, но това не означава, че заради музиката, която той прави, трябва да имам същото отношение към начина, по който той ще прави политика".

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев