АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРОДЪЛЖАВА КАМПАНИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН „ЗАЕДНО ЗА ТЕБ!“

Дарение
10.02.2021 / 15:28

Във връзка с прогнозата за високи темпове на пандемията от коронавирус, които се очакват, от Община Сливен припомнят на гражданите, че продължава благотворителната кампания „Заедно за теб!“. Тя е свързана с набиране на хранителни продукти от първа необходимост, които ще бъдат предназначени за жителите на общината, поставени под карантина. Продуктите включват брашно олио, ориз, леща, боб, захар, сол, макарони, спагети. Могат да бъдат добавяни консерви и други хранителни продукти, но трябва да бъдат пакетирани, трайни и в срок на годност.

Мястото, определено за доставяне на хранителните продукти, е зала „Васил Левски“. Желаещите да се включат могат да подадат предварително заявление в рамките на работния ден от 8 до 17 часа. Телефони те за контакт са 044 611 124 и 0885 26 98 25 – Стела Йорданова и Таня Димитрова.

Община Сливен и кметът Стефан Радев, по чиято инициатива беше създадена хранителната банка през април миналата година, благодарят на всички дарители за съпричастността и подкрепата, включвайки се в кампанията „Заедно за теб!“. Те изразяват още и надежда, че все повече хора ще се присъединяват към благотворителното начинание.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев