АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВЛАДИМИР ПУТИН ЗА ДВОРЕЦА ОТ ФИЛМА НА НАВАЛНИ: ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ

Дворецът от филма
25.01.2021 / 18:33

Руският президент категорично отрече твърденията в последното разследване на опозиционера Алексей Навални. Навални публикува в "Ютюб" миналата седмица двучасов филм, в който твърди, че държавният глава притежава чрез подставени лица луксозни имоти на брега на Черно море на обща стойност над един милиард долара.

На среща по видеоконферентна връзка със студенти Владимир Путин увери, че показаните във филма имоти не принадлежат и никога не са принадлежали нито на него, нито на негови близки роднини:

"Между другото тази информация се раздухва вече повече от 10 години. Така или иначе сега се появи удобен случай, събраха всичко и решиха с тези материали да промият мозъците на нашите граждани".

Путин коментира и масовите протести тази събота в подкрепа на опозиционера Алексей Навални:

"Всички имат право да изразяват гледната си точка в предвидените от закона рамки. Всичко, което излиза извън рамките на закона, е не само контрапродуктивно, но и опасно".

По-рано президентският говорител Дмитрий Песков заяви, че протестите са незаконни и в тях са участвали малко хора:

"Мнозина ще кажат, че на незаконните акции са излезли много хора. Не, излязоха малко хора. Много хора гласуват за Путин и гласуваха за поправките в конституцията", каза Песков в ефира на предаването „Москва, Кремъл Путин“ по държавна телевизия.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев