АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СИМЕОНОВ: КАРАЯНЧЕВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗЕН ПОЛИТИК И ОБАЯТЕЛНА ЖЕНА. КАКВА ОСТАВКА?

Валери (Далавери) Симеонов
30.09.2020 / 10:36

Валери Симеонов коментира исканата оставка на председателят на Народното събрание - Цвета Караянчева. „Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Валери Симеонов.

Според него темата за оставка на Караянчева не стои на дневен ред, защото тя си вършила работата.

"Каква оставка, какви 5 лв? Претопляте тук манджата. Само 5 квартални благоевградски хулиганчета хвърлят яйца (в Благоевград снощи Караянчева бе замеряна с яйца). Това ли са значими събития, които трябва да обсъждаме в най-гледаното време", захапа водещите зам.председателят на парламента.

Той не намери нищо нередно в думите ѝ, казани пред симпатизанти в Лом, когато призова тези, което не харесват магистралите на Борисов да ходят пеша и да не ползват метрото.

"Хората, които протестират, също ползват метрото. Те направиха терористичен акт там, но им беше простено, защото са свързани с президента", заяви лидерът на НФСБ.

Според него думите на Караянчева от преди дни са допустими, защото са казани на партийно събрание.

Симеонов каза, че няма съглашение между ГЕРБ и ДПС и думите на Цветан Цветанов за подобно нещо към този момент са несъстоятелни. Симеонов каза, че все пак е в добри отношения с бившия втори в ГЕРБ и е възможно да направи в коалиция с всяка българска партия, освен с ДПС.

Симеонов коментира протестиращите: "Това са червени кхмери. Те казват, че говорят истината и няма друга такава. Това е нещо като възроден 9-и септември, когато са избивали богатите. Летят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят наред", каза той.

"Каракачанов иска да обере лаврите, като предлага експертен кабинет. Това не е съгласувано нито с мен, нито с Борисов. Ние какво сме? Лукови глави ли?", запита той.

"Румен Радев е едно вечно недоволно дете. Ако българската политика е едно семейство, то той е едно дете, което вечно тропа с краче и не приема нищо", каза Симеонов

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев