АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО НА 30 И 31 ЮЛИ В СЛИВЕН ПО МАРШРУТА НА 67-АТА МЕЖДУНАРОДНА КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ

Временна организация на движението
28.07.2020 / 14:00

След двугодишно прекъсване Международната колоездачна обиколка на България отново стартира, като част от календара на Международния колоездачен съюз. В нея участват пет български отбора и над 10 чуждестранни.

Надпреварата се провежда в четири състезателни етапа. Началото беше дадено в София на 27 юли. Сливен ще бъде домакин на третия етап от състезанието. Колоездачната колона ще бъде посрещната в града на 30 юли. Тя ще премине през „Дамарски мост“, по бул. „Цар Симеон“, бул. „Цар Освободител“ и ще финишира на площад „Хаджи Димитър“. В тази връзка ще бъде създадена временна организация на движението по маршрутите, по които ще преминават състезателите. Пътят в тези участъци ще бъде затворен за движение на МПС за времето от около 16.30 ч. до 17.30 ч.Временна организация на движението ще бъде въведена и на 31 юли, петък, когато ще бъде даден официалният старт на четвърти етап пред сградата на Общината. Пътят ще бъде затворен за времето от около 14.30 ч. до 15.30 ч. в участъците на кръстовищата на булевардите „Цар Симеон“, „Братя Миладинови“ и „Бургаско шосе“, откъдето колоездачната колона ще премине и ще продължи към финала в Бургас.

Етапът в Сливен ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, указани от Министерството на здравеопазването. В ОД на МВР Сливен е създадена организация за обезпечаване сигурността на спортната проява и опазване на обществения ред и безопасността на движението.

Пресслужба на община Сливен

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев