АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРИНЛЮЧИ ПРОЕКТ "ПЪРВИТЕ 3 ГОДИНИ СА МНОГО ВАЖНИ 4" НА ФОНДАЦИЯ “ЗДРАВЕТО НА РОМИТЕ“, СЛИВЕН

Промоция на резултатите от д-р Стефан Панайотов
30.06.2020 / 22:54

Днес – 30.06.2020 - от 10 .00ч в Майчин Център „Надежда“ Сливен, при спазване на противоепидемичните мерки, се проведе Промоция на проекта "Първите 3 г са много важни – 4", изпълняван през периода февруари – юни 2020г от фондация “Здравето на ромите“, Сливен, финансиран от фондация „Хабитат –подслон за човечеството“.

За втора година инициативата – Промоция с резултати – се организира от фондация “Здравето на ромите“. Идеята е с присъствието на хора от общността и ключови фигури, работещи от и за ромската общност в кв. „Надежда“ да се запознаят с резултатите, да се видят, да обменят идеи и бъдещи инициативи за ранното детско развитие на децата от 3 до 5 години. Убедени сме, че всеки инвестиран лев в ранното детско развитие спомага за изграждането на образовани и социално отговорни граждани и данъкоплатци за община Сливен.

Резултатите – постоянна работа в домашни условия с над 50 семейства с деца от 0 до 3 г- наставничество и съветничество, информиране за философията на родителските кооперативи, продължаващо обучение на четирима лидери от общността, множество създадени контакти, нови приятелства и идеи за бъдеща работа.

Още снимки от новината

Стриктно спазване на противоепидемичните мерки
Дебати за бъдещата работа

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев