АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ ЗА РАДЕВ: ДА ГОВОРИ ПО-МАЛКО, ЗАСЕДНАЛ Е В ТРЕСАВИЩЕТО

Бойко Борисов
24.06.2020 / 18:01

„Аз имам работа, а тези, които нямат, от сутрин до вечер търсят място, където да ме коментират. Мисля, че този път фактите са такива, че колкото по-малко говорят… Те вече толкова са заседнали са в тресавището. Никога повече не могат да говорят нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм, нито за намеса в работата на отделните власти. Това не е кой да е съветник на президента, това е „най-чистият” му човек и вътрешен министър в служебния му кабинет (Пламен Узунов, бел.ред.)”.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод новите разкрития на прокуратурата за секретаря на Румен Радев - Пламен Узунов и милионера Пламен Бобоков, съобщи Нова телевизия.

Въпреки нежеланието си да говори пред журналисти Борисов обяви, че ако Узунов е бил "най-чистият" човек в назначеното на Радев служебно правителство, "смятай какво е било назад".

Премиерът бе на магистрала "Струма" по повод срутването в тунел "Железница" днес, като преди това посети болницата, където са приети тримата пострадали работници.

"Ето ги моите работи. Той освен лобизъм друго не може да покаже!

Аз имам работа, която върша, не е правена и много години след това няма да се прави.

Тези, които нямат работа, си намират къде да ходят и да ме коментират. Толкова са заседнали в тресавището", каза Борисов по адрес на държавния глава.

Премиерът призова да спрат да говорят за него в президентството и да си гледат в тяхната къщичка.

Борисов беше категоричен, че той самият никога не се крие, а най-важно за него е работата, която върши, а не обвиненията от политическите му противници.

"Дали сме пред прокуратурата, или тук, отговарям на всички въпроси всеки ден“, каза министър-председателят.

Борисов каза на ген. Мутафчийски, че като тръгне за Гърция, ще стига за 30 минути.

Вътрешният министър Младен Маринов пък докладва, че напрежение по границите няма, говорил е с румънските си колеги, както и с гръцките, за да няма километрични опашки по границите.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев