АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОЙКО БОРИСОВ: НЯМА ДА ЖИВЕЯ В ПАРАНОЯ!

Извънредна пресконференция на премиера Бойко Борисов
17.06.2020 / 21:50

"Няма да живеем в параноя! Нашите политически противници днес удариха дъното. Видяха, че с избори не могат да ни бият. Искат да ни смачкат психически и физически, но няма да успеят. Станахме неудобни, защото пратихме България в евроатлантическа орбита – закупихме изтребителите F-16, скоро ще влезем в Банковия съюз и ERM II, правим газовата диверсификация, спряхме мигрантите и се справихме с коронавируса. Имам много врагове – хората, които ощетяваха държавата с милиарди. Нито ще ме откажат, нито ще ме спрат. Не ме е страх! Не ни е страх! Няма да се откажа! Няма да ни откажат! Работа, работа, работа! Ще си я свърша. Искат да убият Планът Борисов и да се разпилеят пред Радев, Цветанов, Манолова, Слави Трифонов, които са готови да се прегърнат с всички, само не и с ГЕРБ", обясни лидерът на партията от къде идва атаката срещу него. На въпрос защо не подозира ДПС, той отговори: "ДПС действа по друг начин. Те действат тихо, отзад". Това обяви на извънредна пресконференция премиерът Бойко Борисов, след публикуването в интернет на неговите снимки, за които се твърди, че са направени в спалнята му. На кадрите Борисов спи в леглото си, а в нощното му шкафче има пачки с пари и злато. Върху него пък е оставен пистолет. По всяка вероятност снимките са монтаж. „Оставаше само едно малко момченце да има до мен на спалнята. Това ли е демокрацията?”, попита премиерът. "Радев ме следи с дрон, който му е подарен от Китай", заяви още Бойко Борисов. „На форума в Давос ни демонстрираха как се правят компромати. За такива цели са създадени цели звукозаписни студия”, обясни Борисов. Според него политическите му съперници прибягват до подобни прийоми, защото „видяха, че на избори не могат да ни бият”.

"Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и с придобиването на самолетите F16 я прехвърлихме към истинската евроатлантическа ос”, заяви премиерът Бойко Борисов, цитиран от Нова телевизия.

„И какво получаваме? Компромати и манипулации! Аз всеки ден предупреждавах, че това ще се случи. В учебниците на КГБ е написано, че трябва да създадеш такъв компромат, с който да отвратиш и самия герой на снимките”, коментира още Борисов.

Според него всичко това е нагласено още преди година, тъй като тогава мокетът в спалнята му бил такъв, какъвто е на снимките. „Оставаше само едно малко момченце да има до мен на спалнята. Това ли е демокрацията?”, каза още премиерът.

„Заплахите идват не от кого да е, а от държавния глава, от обединителя на нацията. За да не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен там. Ние сме жертва, а не инициаторите на всичко това”, каза още министър-председателят. И допълни, че "компроматите се изготвят на първо място от президента Радев, оттам от БСП, Мая Манолова, Цветанов, Слави Трифонов и всичките ДСБ-та по земните кълбета".

"Радев ме следи с дрон, който му е подарен от Китай", заяви още Борисов. „На форума в Давос ни демонстрираха как се правят компромати. За такива цели са създадени цели звукозаписни студия”, обясни Борисов. И категорично заяви, че политическите му съперници прибягват до подобни прийоми, защото „видяха, че на избори не могат да ни бият”.

По повод изтеклия преди дни запис, за който се твърди, че е телефонен разговор между него и неизвестен събеседник, премиерът каза: „Всички от ГЕРБ са с мен от 20 години и могат да кажат дали пия, камо ли да фъфля”. Според него "опитаха се да пуснат компромат и за Цвета, та тя да си тръгне. Тя е една от малкото, които се карат с мен. Очакваха с компромати да си тръгне тя и цялата кърджалийска организация".

"Имам си пистолет и не се разделям с него. Но не го държа до главата си, докато спя. От днес обаче ще започна да спя с пистолета до главата си", зарече се премиерът и добави: "Аз, като всеки нормален човек, имам живот, не съм стерилен". На въпрос дали се притеснява за сигурността си, Борисов беше категоричен: „Вече да”.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев