АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТРИМА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ АКЦИЯ СРЕЩУ ГРУПА ЗА ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА В СОФИЯ

Полиция
19.05.2020 / 11:04

Мащабна операция на сектор “убийства“ в СДВР и Прокуратурата започна рано сутринта на адрес на ул. “Летоструй“ в столичния квартал "Левски".

Трима души са задържани.

На мястото има засилено полицейско присъствие и разследващи полицаи, които провеждат разпити, изземвания и претърсвания.

Разследва се организирана престъпна група, за която се предполага, че е свързана с едно от последните поръчкови убийства в София.

Източници на БНР от службите споделиха, че се работи по разкриването на убийството на Станка Марангозова - бизнес дама, застреляна през октомври 2019 г. в София. До този момент това престъпление не беше разкрито.

Убийството беше извършено с особено жестокост. Жената беше намерена застреляна в лекия си автомобил. Смъртта ѝ беше свързана със слухове за ДДС измами и твърдения, че е дължала пари на много хора и дори е измамила част от тях. Твърденията обаче не бяха доказани.

Всички данни, с които БНР разполага, са неофициални и идват от службите за сигурност. Оттам не изключват до края на деня да има и още задържани.

БНР

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев