АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БАЙДЪН ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ, ПОИСКА ОБВИНЯВАЩАТА ГО В СЕКС ТОРМОЗ ТАРА РИЙД

Джо Байдън
08.05.2020 / 09:48

Жената, която обвинява Джо Байдън - предполагаемият кандидат на демократите за президент на САЩ - поиска той да се откаже от предизборната кампанията. През март Тара Рийд обвини Байдън в сексуално посегателство, което по думите ѝ е станало преди 27 години.

В интервю за познатия от „Фокс Нюз“ и Ен Би Си журналист Мегън Кели Рийд призова бившия вицепрезидент да даде показания и да си получи заслуженото.

Миналия петък самият Байдън по време на живо включване категорично отрече обвинението, но подчерта, че обвиняващата го трябва да бъде чута.

Рийд твърди, че Байдън е докоснал интимните ѝ части без нейно разрешение. Сега тя казва, че е готова да се подложи на детектор на лъжата, ако и кандидатът за президент се съгласи да стори това.

Американците са разединени по въпроса за обвинението в сексуално посегателство. Допитване на Университета „Монмаут“ от тази седмица показва, че 37 процента смятат, че обвинението вероятно е реално, а 32 процента смятат, че не е. Без мнение по въпроса са 31 процента.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев