АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: РАДВАМ СЕ, ЧЕ И В СЕЛО БИНКОС ЩЕ ИМА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА

Кметът Стефан Радев в село Бинкос
15.01.2020 / 17:18

Кметът Стефан Радев посети днес село Бинкос, където се запозна с етап от строящата се в момента православна църква. Строителството й започна в края на септември 2019 година, като в нейното изграждане участват Община Сливен, Сливенска Митрополия, местни инвеститори и жители на селото.

По време на срещата си с кметския наместник на селото Минко Банков, кметът Стефан Радев оцени високо усилията му, благодарение на които жителите на Бинкос ще имат църква, каквато досега не са имали.

„Вярвам, че с общи усилия ще подобряваме и развиваме поетапно инфраструктурата в населените места. По-миналата година тук открихме изцяло новата сграда на кметството, чието завършване беше нелека задача за нас. Стартирахме и изграждането на църквата и съм убеден, че хората тук ще усетят положителната промяна “, коментира Стефан Радев.

От своя страна кметският наместник Минко Банков благодари за подкрепата и ползотворното сътрудничество на Община Сливен в лицето на кмета Стефан Радев, по чиято инициатива миналата година пътят към селото беше разчистен.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев