АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР СА В С. ГАЛИЧЕ, КЪДЕТО ТЕЧЕ СПЕЦОПЕРАЦИЯ

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР В С. ГАЛИЧЕ
13.01.2020 / 10:56

Главният прокурор Иван Гешев е в село Галиче във връзка със започнала рано тази сутрин специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, проверка на лица с криминални прояви и срещу нарушения на обществения ред. В селото пристигнаха също министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Това съобщава пресцентърът на прокуратурата и припомня, че на 11 януари. в с. Галиче бе извършено убийство на 17-годишно момиче.

Главният прокурор е разговарял с кмета на община Бяла Слатина Иво Цветков, с кмета на Галиче Страхил Стоянов, както и с жители на селото.

Иван Гешев и Младен Маринов са поели ангажименти в рамките на функционалната компетентност на всяка една от институциите, които представляват, за опазване на обществения ред.

В Окръжна прокуратура – Враца ще бъде оповестена информация за разкритото тежко криминално престъпление. В брифинга ще участват министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, главният прокурор Иван Гешев, както и окръжният прокурор на Враца Десислав Начков, съобщи междувременно пресцентърът на МВР.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев