АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС ДО КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ОТ КЛУБА ПО ШАХ ЗА ДЕЦА „СИНИТЕ КАМЪНИ“

Благодарствен адрес
20.12.2019 / 12:38

Председателят на клуба по шах за деца „Сините камъни“ Радослав Очков връчи на кмета Стефан Радев благодарствен адрес за подкрепата, която е оказвал на клуба, с пожелания за ползотворна и успешна нова година. Той информира, че през 2020-a клубът ще организира три турнира с международно участие – през пролетта, през лятото и есента, за празника на Сливен – Димитровден. От създаването си до днес децата активно се включват в национални състезания. От последния турнир в Пловдив сливенският клуб има завоювано второ място в конкуренция с над 100 деца от цялата страна.

От своя страна кметът поздрави Радослав Очков и всички, които го подкрепят за ентусиазма, с който работят за възраждането на този спорт в града и популяризирането му сред най-малките, защото развива дисциплина, ума и много други качества, които са нужни за успешна реализация в живота. В клуба членуват 20 деца, като най-малките са на 6 години.

По инициатива на кмета Стефан Радев Община Сливен предостави помещение за малките шахматисти, което се намира в една от сградите на Общинския пазар и вече клубът има добри условия за подготовка. Занятията се провеждат два пъти в седмицата.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев