АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ИНЦИДЕНТ В ОРЪЖЕЙНИЯ ЗАВОД "АРСЕНАЛ" В КАЗАНЛЪК

Военният завод "Арсенал" в Казанлък
25.11.2019 / 17:10

Три жени са с изгаряния след инцидент във военния завод "Арсенал" в Казанлък, съобщиха за "Хоризонт" от МВР. Няма опасност за живота им, каза Слави Иванов от военния отдел на общината:

„Имало е производствена авария в много малък мащаб, при което е станал лек пожар, обгорени ръцете на три от служителките, които са откарани в многопрофилната болница. И няма някаква сериозна опасност нито за населението, нито за пострадалите. Няма никаква опасност за живота на тези три жени“.

Сигналът за инцидента е получен 5 минути преди 14 часа.

Според директора на областната противопожарна служба в Стара Загора комисар Стоян Колев става дума за работна смес, която по неизяснени към момента причини се е запалила и е обгорила ръцете на работничките. Той допълни, че няма опасност за другите работници:

„В Казанлък няма пожар и няма нещо сериозно от наша гледна точка и не са участвали пожарни екипи нито от моята служба, нито даже от пожарната служба на самия „Арсенал“ - неговата ведомствена не е викана, защото става въпрос за запалване на някаква работна доза“, каза комисар Стоян Колев.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев