АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОРБИН: ПАКТЪТ МЕЖДУ ТРЪМП, ФАРАЖ И ДЖОНСЪН Е ЗАПЛАХА ЗА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин
12.11.2019 / 18:47

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин заяви, че съюзът между президента на САЩ Доналд Тръмп, лидера на партия "Брекзит" Найджъл Фараж и премиера на Великобритания Борис Джонсън е заплаха за правата във Великобритания, пише "Гардиън".

Корбин предупреди, че британските гласоподаватели са изправени от риск от съюз между Тръмп, Фараж и Джонсън, който заплашва Националната служба за здравеопазване, правата на работниците и безопасността на храните.

Лейбъристът отговори на вчерашното решение на партия "Брекзит" да не оспорва контролираните от торите места на изборите на 12 декември.

Пред нас има съюз между Доналд Тръмп, Найджъл Фараж и Борис Джонсън. Ние знаем какво ще ни отнеме този съюз - търговско споразумение със САЩ, което ще заплаши всички наши регулации, всички наши условия и ще постави под заплаха обществените ни услуги, предупреди той по време на предизборно събитие в Блекпул.

Според него Фараж и Джонсън предлагат само разделение, разделение, разделение и споразумение с Доналд Тръмп.

Той заяви, че е много обезпокоен от извършената хакерска атака срещу Лейбъристката партия. По-рано стана ясно, че партията е била подложена на кибератака.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев