АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

50 ДЕЦА ОТ СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА ЗАМИНАВАТ НА СПОРТЕН ЛАГЕР КРАЙ МОРЕТО

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните Сливен
29.05.2019 / 16:00

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните продължава реализирането на спортни програми по училищата в Сливен като част от нейната превантивна работа.

През учебната 2018/2019 година на територията на 5 училища в Сливен се реализираха тренировки по различни видове спорт – лека атлетика, волейбол, футбол, олимпийско карате, спортни игри. За периода през програмата преминаха близо 150 ученици.

За финал на програмата Комисията организира спортен летен лагер край морето от 30 май до 2 юни, в който участие ще вземат 50 ученици, участвали най-активно в провеждането на тренировките, показали положителни резултати и редовно посещаващи учебни занятия. На лагера ще се извършват общи тренировки по всички видове спорт, съвместно с ръководителите, като всеки от участниците ще има възможност да покаже напредъка и постиженията си.

За 1 юни – Ден на детето, са предвидени изненади за всички.

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните изказва своята благодарност към ръководствата на училищата за доброто взаимодействие и ефективното партньорство в работата по превенция на противообществените прояви.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев