АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

САНИРАНЕТО НА ОЩЕ ЕДИН ЖИЛИЩЕН БЛОК В СЛИВЕН СТАРТИРА ДНЕС

Стефан Радев пожела на всички добро взаимодействие в строителния процес
24.04.2019 / 15:46

Днес стартира санирането на блок № 1 в кв.„Клуцохор“. По време на срещата си с жителите кметът Стефан Радев пожела на всички добро взаимодействие в строителния процес, търпение и толерантност, за да може след приключването на строителните дейности да се поздравят с изцяло обновена и отговаряща на всички европейски критерии сграда. С обновяването жилищните блокове се осигуряват по-добри условия на живот на гражданите, топлинен комфорт и по-високо качество на жизнената среда в Сливен.

Това е 30-ят поред блок, който ще бъде обновен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Сливен от общо 51. Предстои да бъде извършена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка и гръмоотвод, както и подмяна на вратите на входовете. Дограмата на жилищата и общите части, която не отговаря на изискванията за енергийна ефективност, също ще бъде сменена.

Изпълнител на обекта ДЗЗД „Елдет“, а строителният надзор ще извършва „Консорциум Мултиплекс инженеринг – Лайф Енерджи“ ЕООД. Предвижда се той да бъде завършен в рамките на 178 календарни дни.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев