АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЦИК ОБЯВИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА НАЕМАНЕ НА 3000 МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ НА ЕВРОВОТА

ЦИК
03.04.2019 / 08:02

След продължило часове закрито заседание Централната избирателна комисия (ЦИК) взе решение да обяви обществена поръчка за наемане на 3000 машини за гласуване на изборите за Европейски парламент на 26 май. Максималната прогнозна стойност на поръчката е 7,5 млн. лева без ДДС.

Точната формулировка на решението е за откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет - наемане на 3000 специализирани устройства с инсталиран софтуер за електронно машинно гласуване, както и логистично осигуряване и обслужване на специализираните устройства до секционните избирателни комисии в страната, обучение на персонал за работа с устройствата за произвеждане на избори за членове на Европейския парламент на 26 май.

ЦИК определи за отговорно длъжностно лице Николай Желязков, главен юрисконсулт в Дирекция „Администрация“ на Комисията. На него е възложено да изпрати на регистъра на Агенцията по обществени поръчки необходимите документи по възлагането на обществената поръчка и да осъществява дейностите, свързани с провеждането ѝ, включително и да приема документи за участие.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев