АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ НАРЕЧЕ "КОМПРОМАТНИ ГЛУПОСТИ" СКАНДАЛА С ТЕРАСАТА МУ

Пламен Георгиев
02.04.2019 / 12:41

Като "компроматни глупости" определи председателят на антикорупционната комисия Пламен Георгиев изнесените данни за негови имоти. Той заподозря, че зад атаката стоят хора с медии, олигарси, срещу които имало искове на комисията, съобщава БТА. Те имат 198 милиона причини да водят война, обясни той ситуацията пред журналисти.

Пламен Георгиев заподозря, че зад атаката стоят хора с медии, олигарси, срещу които имало искове на комисията. Пламен Георгиев отправи критики към медиите с думите: "Съжалявам за вас, медиите, които по някакъв начин се опитвате да се поставяте в услуга на тези олигарси", съобщава бТВ.

Георгиев отказа да отговори на въпроса колко от съседите му ползват почти 200-квадратната тераса, която по думите му е обща. Той не отговори и на въпроса защо терасата фигурира в документите за ипотека, заведени в имотния регистър.

„Има хора, които на 20 и няколко години, в смутни времена са придобили първия си милион, за съжаление – незаконно. Има и други хора, които незаконно са придобили милиарди. И всички те се борят срещу мен персонално и срещу Комисията, защото не им харесва това, което правим”, подчерта Георгиев.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев