АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОБЩИНА СЛИВЕН И РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ - СЛИВЕН ОРГАНИЗИРАТ СПОРТНА ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ

„Ваканция – движение и здраве“
29.03.2019 / 19:47

Община Сливен и Регионална здравна инспекция-Сливен организират спортна пролетна ваканция „Ваканция – движение и здраве“ от 1 до 5 април. През този период за всички ученици от 5-и до 12-и клас достъпът до баскетболното игрище в зала „Васил Левски“ ще е свободен от 13 до 14 часа. Лице за контакт в залата: Събин Маринов.

Входът за волейболното игрище в двора на Медицински филиал - Сливен, ул. „Ген. Столетов“ № 30 също е свободен от 16 до 18 часа. Лице за контакт: Николай Динков - в двора на Филиала.

Свободен е достъпът и до лекоатлетическа писта в покрита зала. Желаещите да се запознаят с основите на леката атлетика могат да се обърнат към Илиян Данев, който ще бъде на разположение в залата на 3 април от 15.00 до 16.30 часа.

Свободни за посещение са и Спортните площадки на открито, изградени от Община Сливен в кварталите: „Сини Камъни“, „Дружба“, „Стоян Заимов“, „Комлука“, „Ново село“, парка по поречието на река Асеновска, „Клуцохор“, „Българка” и северно от ,,Двата Аслана”, както и Футболната площадка на спортен клуб „Сини камъни“ до спортен комплекс „Асеновец“.

Организаторите са категорични, че редовните физически упражнения премахват чувството на напрегнатост, тревожност и безпокойство. Намаляват агресивността. Идеята на инициативата е да се осигури достъп до спортни съоръжения и да се насочи интересът на младите хора към спорта и двигателната активност.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев