АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

МАРЕШКИ СЕ ВПЕЧАТЛИ ОТ ГЕРБ И ОСТАВА В ПАРЛАМЕНТА

 Марешки на среща с ръководството на депутатите от ГЕРБ
20.03.2019 / 19:12

Очаквано заканите на Веселин Марешки да напусне парламента, се оказаха фалшива новина. Въпреки че миналата седмица лидерът на Воля обави, че неговите депутати излизат от Народното събрание, това така и не се случи. Днес Марешки имаше среща с ръководството на депутатите от ГЕРБ. Излезе от разговорите много впечатлен и доволен и обяви, че остава в Народното събрание.

Припомняме, че преди ден от БСП предупредиха, че поредната сделка в парламента ще е между ГЕРБ и Воля. Социалистите отправиха призив към медиите да разберат каква е цената на сделката.

Разбира се Марешки и Цветанов категорично отрекоха да има договорки. Лидерът на Воля обаче бил много впечатлен от управленската програма на ГЕРБ.

”Това за нас беше много важно, защото не познавайки толкова добре тяхната програма и не знаейки отчета за изпълнението й, можеше да вземем необосновани решения, които в крайна сметка да навредят на държавата”, оправда се Марешки пред медиите в НС.

Цветанов пък използва случая, за да изреди "успехите" на управлението на ГЕРБ - отчете ръст на заплатите, ръст на пенсиите и на брутния вътрешен продукт. От думите му стана ясно още, че ГЕРБ са единствените, които искат стабилност в държавата. Затова водели диалог с всички парламентарни сили - като едни отговорни политици.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев