АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НИНОВА: ЗАКОНЪТ ЗА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА Е РЕАЛНА СДЕЛКА МЕЖДУ ГЕРБ, ОП И ДПС

 БСП настоява да бъдат ясно обявени условията, при които държавата ще разсрочи дълговете на мюфтийствот/ Снимка: Пресслужба на БСП
14.03.2019 / 13:24

БСП настоява да бъдат ясно обявени условията, при които държавата ще разсрочи дълговете на мюфтийството. Корнелия Нинова определи Закона за вероизповеданията като "реална сделка между ГЕРБ, "Обединени патриоти" и ДПС".

БСП настоява да бъдат ясно обявени условията, при които държавата ще разсрочи дълговете на Мюфтийството, каза още Нинова:

"Никой не казва за колко време, при какви условия. Едно разсрочване за 50 години, примерно, е де факто едно скрито опрощаване. Искаме ясните условия, при които се разсрочват тези задължения. Министърът на финансите да излезе и да ги обяви. Не само, че до ден днешен шикалкавят и не казват колко са, но сега манипулират обществото и хвърлят прах в очите на хората. Управляващите по този начин, освен страха, на който се позовават, внасят и разделение и различно отношение към едни и същи въпроси в България. Ще ни представят и график за разсрочване на плащанията на общинските болници, за да не фалират? Ще има ли график за разсрочване на задълженията на български граждани, които дължат пари на "Топлофикация", на мобилни оператори, или частните съдебни изпълнители ще ги напълзят веднага?".

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев