АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИНОВ: ГЛАСЪТ НА "ВЪЗРАЖДАНЕ" В ЕВРОПА СТАВА ВСЕ ПО-СИЛЕН

Костадин Костадинов във Флоренция на общата среща на председателите на партиите от "Идентичност и демокрация
04.12.2023 / 17:45

"Вчера бях във Флоренция на обща среща на председателите на партиите от "Идентичност и демокрация" - в момента четвърта по сила фракция в Европейския парламент, и обединяваща партии от всички европейски държави. Бях там по покана на Матео Салвини, вицепремиер на Италия и председател на Лига, четвъртата политическа сила в страната.

Изнесох първата реч на събитието, в която отбелязах, че в момента Европейския съюз е най-голямата заплаха за европейската цивилизация и че трябва задължително да предоговорим условията за членство и самото му функциониране. В противен случай бъдещето му е обречено да се превърне в поредица от референдуми за напускане на съюза.

Гласът на "Възраждане" в Европа става все по-силен! Ще наложим качествено нов модел на взаимоотношения - ще работим със съюзници, които ни уважават, а не с господари, които ни презират, и ще пратим позорната представа за българите, като за винаги съгласни с всичко, в миналото.", написа Костадинов в социалната мрежа Фейсбук по повод на срещата организирана от "Идентичност и демокрация".

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев