АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СТЕФАН РАДЕВ КЪМ ПРИЕМНИТЕ РОДИТЕЛИ: ВАШИЯТ ПРИНОС Е ОГРОМЕН И БЕЗЦЕНЕН, ЗАЩОТО ВИЕ ДАРЯВАТЕ НАДЕЖДА НА ДЕЦАТА И ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

Priemny roditely
25.10.2024 / 11:02

В Деня на приемната грижа и приемния родител – 25 октомври, кметът Стефан Радев изпрати поздравителен адрес до приемните родители и всички екипи, посветени на грижата от този тип в община Сливен.

В поздравлението си кметът изтъква, че всяко дете заслужава да расте с обич, внимание, топлота и грижа.

„Щастлив съм, че има изключителни хора като вас, които са се посветили с такава всеотдайност на децата с нелека съдба. Убеден съм, че заедно с тях през годините вървите по общ път, който им разкрива нови перспективи за развитие и им показва светлата страна на живота“, пише още в поздравлението Радев. От името на сливенската общност кметът използва случая да изрази благодарност и пожелава на всички здраве, успехи, вдъхновение и удовлетвореност от всичко, което правят.

„Вашият принос в приемната грижа е огромен и безценен, защото вие дарявате надежда и по-добър живот! Честит празник!“, завършва градоначалникът.

На територията на община Сливен 36 са семействата, които са утвърдени като професионални приемни родители. В 24 от тях са настанени 27 деца за отглеждане

Сформираният областен екип по приемна грижа в Сливен работи с приемните семейства и от община Нова Загора.

25 октомври е Ден на приемната грижа и приемния родител. Обявен е през 2016 г. от Националната асоциация за приемна грижа.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев