АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЧИТАТЕЛИ НА “ГЛАСОВЕ”: ЯВНО ОСЪЗНАВАНЕТО НА ГЕЙРОПА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СПОРТА

Читатели на “Гласове”: Явно осъзнаването на Гейропа ще започне от спорта
02.08.2024 / 11:21

Трансджендър боксьорка преби за 46 секунди съперничка на Олимпиадата и я накара да се откаже разплакана (видео). Българският олимпийски комитет се обяви срещу участието на трансджендъри в олимпийския турнир по бокс. "Опорочи се идеята на Олимпиадите - "здрав дух в здраво тяло" . С това посмещище вече лозунгът е "болен дух в болно тяло"; "Грешка на българския олимпийски комитет вместо да се противопостави трябваше да се споразумеят с братя Пулеви да заяват че се чувстват жени и Да донесат за България всички златни медали от Олимпиадата"; Няма по слаба и лоша олимпиада от това посмешище дето се провежда. Да не говорим че няма нищо престижно да си там след като няма две от най-силните държави: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

болен дух в болно тяло

Опорочи се идеята на Олимпиадите - "здрав дух в здраво тяло" . С това посмещище вече лозунгът е "болен дух в болно тяло" . Как иначе да си представя мъж-жена, освен като болен и объркан дух, който малтретира и болното си тяло?! Содом и Гомор са се случили и ни показва какво чака общество, което вдига тези деградирали същества (същества, а не хора!) като идеал. Естествено, че трябва пълен бойкот и наново връщане към изконната същност на игрите. Иначе в следващото издание трансджендърите ще бъдат бити от жени-роботи ли?!?

знаещ

Грешка на българския олимпийски комитет вместо да се противопостави трябваше да се споразумеят с братя Пулеви да заяват че се чувстват жени и Да донесат за България всички златни медали от Олимпиадата това заслужават евро джендърите които до такава степен са изпростяли че се хвалят когато си бъркат по дупките един от тези горделивци беше министър-председателя на Франция не знам точно как се казваше но Европа ни Води натам ако не се откачим след години като ми идва внучето на гости трябва да го посрещна с въпроса какво животно е за да знам как да се обръщам към него или нея морално затъване и от това може да ни спаси единствено брикс

Кольо

Защо на определени спортисти се разрешава да използват забранени лекарства в резултат, на което същите тези спортисти взеха по 5 - 15 златни медала на няколко олимпиади. Като са толкова болни тези спортисти да отидат да се състезават на съответната олимпиада заедно с другите болни спортисти.

Барон Мюнхаузен

Ако никой не спре двамата юнаци, допуснати да се състезават в женския бокс, това ще е началото на края на Професионалния спорт.

Чочо

Стефка Костадинова и Сие, адмирации !

ценител

моите почитания към г-жа костадинова! не мисля, че в тия времена, в тая обстановка, е лесно да се изрази и защитава подобна позиция. уважение!

Албена

Браво! Достойна позиция! Чудя се на тези гладки мозъци, които не разбират, че това налагане на антиценности, които са против природата и човека изобщо, НЯМА нищо общо с феминизма, с исканията за равни права при еднакво уважение както към мъжкия, така и към женския пол. И не само няма. Напротив! Това е целенасочен удар срещу самите жени, много по-долен от вековното изключване на жените. А приемането на това е чисто самоубийство, не само на женитеь а на човешкия род изобщо, който е създаден като единение на МЪЖ и ЖЕНА.

Оле Отвори Очички

Достойно поведение НА БОК. Поздравления! Това бесовско хоро трябва да бъде спряно,но не само за бокса.

Мома със синка

Стефке, няма да вземеш пенсия с наборите и ще си ритнеш трудовата книжка! Мисленето е вече правилно и неправилно! Вярното и невярното го отмениха поради политкоректността! Уродствата (по старата класификация) са допустими и разрешени! Те сега усилено обмислят да се забрани уведомяването на родителите, ако детето им го залюля трансджендърната болест, ти си се закъхарила за некви тестове. НЯМА ДА ПРАВИМ ХРОМОЗОМНИ ТЕСТОВЕ! Ако веднъж некоя моме е минала през хормонален тест и в паспорта пише "мома", това ще е! Кво се правиш на щипната?!

Бай Иван

Явно на Гейропа осъзнаването ще започне от спорта! Сигурен съм, че след 2-3 години от тази идиотия да се отхвърля биологичния пол, ще бъде само много лош спомен, ако изобщо не избухне термоядренна форма на Третата Световна война!

уроди

Това е най-отвратителната, калпава и извратена олимпиада в цялата история. Такава свинщина, педдерастия, липса на елементарни условия, хигиена и организация не е имало никога. Няма по слаба и лоша олимпиада от това посмешище дето се провежда. Да не говорим че няма нищо престижно да си там след като няма две от най-силните държави

Георги

джендариада, олимпедиада, траверсиада...

Селямсъза

Хора, събудете се, защитете децата на България, само това ни остана, за какво има училищно настоятелство - само да примигва на това което им кажат ли, искайте промяна, борбата е за съзнанието!! Нямам нищо напреки за тези които наистина се чувстват лгбт, но тази демонстрация, тази продажност са въйпиущи, като че ли нямат край!!! Българино, помни своя род и родина!

https://glasove.com/vashite-glasove/chitateli-na-glasove-yavno-osaznavaneto-na-geyropa-shte-zapochne-ot-sporta

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев