АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТОШКО ЙОРДАНОВ ЗА РАЗГОВОРИТЕ С БСП ЗА ТРЕТИЯ МАНДАТ: НА ЕДНО МНЕНИЕ СМЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА

В сградата на Народното събрание се проведе среща на преговорния екип на "Има такъв народ" с представители на "БСП за България"
01.08.2024 / 16:08

В сградата на Народното събрание се проведе среща на преговорния екип на "Има такъв народ" с представители на "БСП за България" в търсене на подкрепа за реализация на третия мандат за съставяне на правителство.

"Психологически ми е сравнително спокойно на тази среща с вас, защото вие сте другата парламентарна група, която е изявявала мнението, че от кризата може да се излезе само с експертно правителство, а не с ярко партийно правителство".

С огромно уважение подхождаме към тази среща, с държавнически подход, смятаме, че третият мандат е по-различен, на свой ред посочи председателят на парламентарната група на "БСП за България" Борислав Гуцанов:

"Считаме, че за спасението на този мандат трябва да се подходи с диалог, с важни приоритети за страната ни, със загърбване на егоцентричните разбирания. Смятаме, че след три години предсрочни избори това трябва да бъде мандат на парламента, на диалога между политическите партии", добави Гуцанов.

От страна на БСП на разговорите присъстваха председателят на групата Борислав Гуцанов, както и Драгомир Стойнев, Иван Иванов, Деян Дечев, Мая Димитрова, евродепутатът Цветелина Пенкова.

От ИТН участваха деветима души, сред тях председателят на групата Тошко Йорданов, Станислав Балабанов, Павела Митова, Андрей Чорбанов и др.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев