АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ: ПАРЛАМЕНТЪТ НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО - ПОЛЗВАМЕ ГО ЗА ДЕКЛАРАЦИИ И ОБИДИ, А НЕ ЗА НЕЩО ГРАДИВНО

Бойко Борисов
25.07.2024 / 10:09

Колегите от ПП-ДБ четат законите като Дявола Евангелието - когато се отнася до тях, не важат. Всички знаят, че трябва да си напуснат фирмите, ако искат да стават градоначалници, завърши лидерът на ГЕРБ.

Дори в религията е казано, че денят е за работа, а нощта за почивка. Аз вчера съм имал пет посланика, един преговарящ за Европа и външна комисия. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Когато човек иска да си гледа работата, може да си я гледа. Този парламент вече месец и половина не произвежда нищо, освен да ползва безплатната ви възможност да се изявява по медиите. И нищо няма да произведе повече, защото от сутринта се занимавам с безводието по Делиормана. Водопроводът от Русе през Разград, Търговище, Шумен и още 4-5 по-малки града не се прави. Някъде стигна до Лозница по мое време, ако си спомням. Язовирите са на 50% пълни, 30% са тиня. Ние продължаваме да използваме парламента за декларации, за обиди, за разделение, а не за нещо градивно", посочи Борисов.

"Вчера разбрах, че в 10:15 ч. докато бях с посланиците, свърши парламента. Така ли трябва да работим през август или да излезем да си гледаме партиите... От вчера говоря и миналата седмица, партиите да започнат да представят на избирателите какво ще направят. Ако има нещо спешно ще го подкрепим, да се направи, но да имитираме работа каквато имитираме месец и половина, само да се използва безплатна медийна реклама, ми се вижда грешно... По-добре да отидат всички да се гледат партиите, защото тук някой им саботира нещо", добави лидерът на ГЕРБ.

"Нямам информация кога ще са изборите", каза още лидерът на ГЕРБ.

'Чухте ли какви обиди е имало на председателския съвет в НС - отнасят се един към друг с "очилатко". За мен това не е правилно и не участвам."

Колегите от ПП-ДБ четат законите като Дявола Евангелието - когато се отнася до тях, не важат. Всички знаят, че трябва да си напуснат фирмите, ако искат да стават градоначалници, завърши лидерът на ГЕРБ.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев