АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КАКВО СЕ СЛУЧВА С ЕВРОПА И АЛИАНСА СЛЕД БАЙДЪН?

Йордан Халачев
22.07.2024 / 13:01

Меланшон подчерта, че е ангажиран с идеята Франция да напусне НАТО на фона на факта, че алиансът „се придържа към логиката на войната“ и каза в интервю за испанския вестник „Паис“, че ще изтегли страната си от НАТО ако стане премиер.

ЕС остава насаме с Русия. Европа се готви за напускането на НАТО. Загасете светлините, източете водата“.

Сред трансатлантическите елити-световно правителство, глобалисти, уредници дълбоката държава на САЩ и европейските проскубани ястреби, цари неописуема суматоха и се чува скърцане със зъби.

Много са жалки трите им "телевизии" и грантовите им сайтчета у нас!

Клинтън и Каган имат пряка конфронтация с Русия, която те започнаха в Украйна, но с оставката на Байдън времето им изтича. Беше потвърдено от републиканския кандидат за вицепрезидент Джей Ди Ванс, „времето на безплатните подаръци свърши“ за европейските съюзници.

Ръководителят на Чикагския съвет по глобални въпроси каза, че „Европа ще трябва да разчита единствено на себе си в областта на сигурността, а не на Съединените щати“.

С оттеглянето на САЩ от Европа, НАТО ще се превърне в кастрат.

Друг френски политик, лидерът на партията Патриоти, Флориан Филипо, също призова Франция да се оттегли от НАТО. Северноатлантическият алианс трябва да бъде напуснат възможно най-бързо, смята той. Според него НАТО отхвърли мирния план на Русия, защото иска тотална война.

Със загубата на Угледар украинските войски вече няма да могат да извършват успешна офанзива в посока Черно море, смята британският експерт Александър Меркурис в своя блог в YouTube.

От Урсула обаче разбрахме, че ЕС (досега политико-икономическа асоциация),се планира да бъде трансформиран във военна организация с общ фонд за отбрана, централизирано планиране, военно производство, разузнаване, логистика и т.н. - всичко по образа и подобието на все по-съмнителното НАТО.

Според гинеколожката една от централните задачи на новия милитаризиран ЕС ще бъде „финансова, политическа и военна подкрепа за Украйна“, „колкото е необходимо“ и в настоящия момент англосаксонските й кукловоди са уверени: дори и с изтеглянето на САЩ от Европа, конфликтът в Украйна ще продължи успешно до последния украинец и ще навреди на Русия. И Унгария и Словакия и Австрия са на кръстопът, за Турция да не говорим. Тя си има клауза в договора с Алианса, че няма да участва във война срещу Русия.

И Тръмп ще бъде 100% доволен, че ЕС ще се бори сам с Русия и за свои пари, благодарение на което ще може да насочи освободените ресурси към основната си цел - бъдеща война с Китай.

Бившият съветник на Тръмп, Джон Болтън предрече катастрофа за Украйна във войната:

"Тръмп няма представа как да сложи край на войната в Украйна", заяви Болтън в интервю за Си Ен Ен, цитиран от Укринформ, предаде БТА:

"Това е лудост. Той няма представа как ще преговаря и как ще сложи край на тази война", заяви Болтън.

"Близостта на Тръмп с руският президент Владимир Путин ще доведе до отстъпки в полза на Москва, които ще бъдат опустошителни за Украйна,завърши Болтън.

Сбъдват се всички мечти на републиканци и демократи: Да вкарат Европа във война с Русия, без опасност за САЩ.

Вече докараха да воюват православни с православни, славяни със славяни, като инсталираха хазари в Киев и дори само с това да останат, могат да го отчетат за голяма победа.

Йордан Халачев

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakvo-se-sluchva-s-evropa-i-aliansa-sled-baydan/138739

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев