АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТРЪМП: МОШЕНИКЪТ ДЖО БАЙДЪН НЕ Е ГОДЕН ЗА ПОСТА СИ. ХАРИС ЩЕ Я ПОБЕДЯ ОЩЕ ПО-ЛЕСНО, ТЯ Е ЛУДА

Доналд Тръмп
22.07.2024 / 08:53

„Мошеникът Джо Байдън не беше годен да се кандидатира за президент и със сигурност не е годен за поста си - И никога не е бил!“ - написа бившият президент в своята онлайн платформа "Трут соушъл". „Той се изкачи до президентския пост само чрез лъжи и фалшиви новини“, написа Тръмп.

Милиардерът също така обвини близки до Байдън хора, както и неговия лекар и медиите, че са знаели, че Байдън „не е способен да бъде президент“.

Преди това Доналд Тръмп каза пред телевизия Си Ен Ен, че смята, че ще бъде по-лесно да победи вицепрезидентката Камала Харис на изборите през ноември, отколкото президента демократ Джо Байдън, който се оттегли от надпреварата, предаде Ройтерс.

"Камала Харис ще бъде още по-лесна за побеждаване, отколкото щеше да е Джо Байдън."

Тръмп демонстрира пред поддръжниците си на митинг в Мичиган какво е отношението му към Харис.

"Наричам я смешната Камала. Наблюдавали ли сте някога как се смее? Тя е луда. По един смях можеш да разбереш много. Тя е луда", заяви той.

Кампанията на Тръмп сигнализира, че основната линия, по която ще критикуват Харис, е миграционната политика на администрацията на Байдън. Според републиканците действащата администрация е виновна за незаконното преминаване на милиони хора през южната граница с Мексико.

Втората линия на атака ще се върти около икономиката. Проучванията на общественото мнение постоянно показват, че американците са недоволни от високите цени на храните и горивата, както и от лихвените проценти, които направиха покупката на жилище по-малко достъпна.

Make America Great Again Inc, подкрепяща Тръмп, заяви, че изтегля телевизионните реклами срещу Байдън, които трябваше да бъдат пуснати в щатите Аризона, Джорджия, Невада и Пенсилвания, и ги заменя с реклама, атакуваща Харис. 30-секундната реклама обвинява Харис, че е скрила от обществеността немощта на Байдън и се опитва да хвърли отговорността за резултатите на администрацията единствено върху нея.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев