АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НС ЩЕ ИЗСЛУША ЧЕТИРИМА МИНИСТРИ

Народно събрание
11.07.2024 / 08:46

Народното събрание ще изслуша служебния министър на енергетиката Владимир Малинов относно диверсификация на газовите доставки и предоговаряне на споразумението с турската енергийна компания "Боташ" ЕАД. Това предвижда първа точка от програмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Искането за изслушване е внесено от Кирил Петков и депутати от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ППДБ).

По искане на Явор Божанков, депутат от ПП-ДБ, като следваща точка в дневния ред е предвидено изслушване на служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов за случая с битото момче на плаж "Градина" в Созопол.

По искане, внесено от народния представител Лена Бориславова (ПП-ДБ), като точка трета се очаква изслушването на служебните министри на здравеопазването Галя Кондева и на вътрешните работи Калин Стоянов във връзка с разпространението и употребата на райски газ от лица под 18 години.

Очаква се още парламентът да изслуша и служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Йордан Вълчев във връзка с напредъка на строителството на автомагистрала „Хемус“ и старта на строителството на Автомагистрала „Черно море“. Искането е внесено от народния представител от „Възраждане“ Коста Стоянов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев