АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

Д-Р ТЕД НОЕЛ: ДЖО БАЙДЪН ИМА ДЕМЕНЦИЯ, КОЯТО Е ВАРИАНТ НА ПАРКИНСОН. НА ПРАКТИКА САЩ НЯМАТ ПРЕЗИДЕНТ

Байдън
09.07.2024 / 14:14

Дали друг човек или някаква кабала е „човекът зад завесата“, който управлява Байдън, няма никакво значение. Джо е идеалната кукла за тях, защото той дори не знае, че е използван. Диагнозата е поставена и Джо няма да се оправи

Преди много месеци, докато консервативните експерти обвиняваха за странното поведение на „Сънливия Джо“ операциите му за мозъчната аневризма, аз казах „Не“. Всичко, което можем ясно да видим, е един нарцистичен социопат със смесена деменция в ранните етапи. Префронталната деменция изглежда обясняваше миризмата от косата му и изблиците му на гняв. Тъй като не съм преглеждал Обитателя на Белия дом, а аз съм истински лекар, а не такъв, който си играе на доктор по телевизията, отказах да отида по-далеч. Призивите да ни се предоставят повече видеоклипове не бяха чути.

С течение на времето аз коментирах, че Джо очевидно има „органичен мозъчен синдром“. Това означава, че повечето от това, което виждаме, идва от биологичните промени в мозъка, а не от психиатрично заболяване. Междувременно Джо избягваше продължителното излагане на камерите и микрофоните, така че, ние нямахме какво да правим.

След това в една колона на уебсайта на „Свободната преса“ беше публикувана бележка от един академичен невролог, който смяташе, че заради собственото си оцеляване това изисква той да остане анонимен. Знаем колко точни могат да бъдат анонимните източници, така че бях доста предпазлив, докато не сравних коментарите на този невролог с моето образование и обучение, смесено с либералната доза от представянето на Джо по време на дебата му с Доналд Тръмп.

Невролозите често поставят своите диагнози чрез наблюдение. Всъщност повечето диагнози на двигателните разстройства се поставят чрез директно наблюдение или описание от пациентите и семействата им. Г-н Байдън има паркинсонизъм, и това е общ термин, който се отнася до неврологичните състояния, които причиняват забавените движения, скованост и треперенето. По наблюдения той има лице-маска, намалено мигане, твърда и бавна походка, прегърбена стойка, нисък глас, дисбаланс, замръзване, леко когнитивно нарушение, скованост и треперене. Гледал съм на едно видео това треперене. Всичко това диагностицира Паркинсон. Той ще се нуждае от допълнително изследване от експертите, за да се определи кое конкретно заболяване в общия план има, като идиопатичната болест на Паркинсон или друго специфично заболяване.

Въпреки че, няма лек за многото състояния, включващи болестта на Паркинсон, има ефективни лечения за много от симптомите й. Като не желае да получи своята точна диагноза, президентът се лишава от подобно лечение и така очевидно влошава собственото си положение. Обърнете внимание на думата „очевидно“ в последното изречение. Когато гледах дебата, „пластмасовото“ лице на Байдън изскочи към мен. Знаех, че това е част от комплекса на Паркинсон. Но коя от десетте диагнози е подходяща? Търсех треперенето, но без успех. Но този академичен експерт-невролог го е видял. Той също така видя и очерта всички неща, които видяхме по времето на дебата, като го обяви без съмнение за болестта на Паркинсон.

Скоро след като прочетох това, обядвах с мой приятел-невропатолог. Споменах този доклад и той без колебание прецизира диагнозата. „Няма съмнение, че той има деменция с телцата на Леви“. Без съмнение. От някой, който не се е приближавал на хиляда мили до Обитателя на Белия дом. Единственият абсолютен тест за болестта на Паркинсон и нейните варианти идва с аутопсия на мозъка на страдащия. Знам, че питащите умове може да сметнат, че това е добра идея да сме направили това вчера, но ще трябва да се изчака, докато самият Джо сам не реши да приеме това.

Преди аутопсията, единственият начин за диагностициране на всеки вариант на болестта на Паркинсон идва от наблюдението. Няма диагностични тестове. Компютърната томография и ядрено-магнитния резонанс не помагат. Проблемът е, че малка област от мозъка, наречена „substantia nigra“ (черното вещество), спира да произвежда допамин, който обикновено се изпраща до различни части на мозъка, за да им помогне да функционират. Тъй като това е вътре в кръвно-мозъчната бариера, кръвните изследвания не помагат. И тъй като формата и размерът на substantia nigra не се променят с болестта, образната диагностика също не помага. Това означава, че представянето на Джо по телевизията е точно същото представяне, което лекар би видял отблизо. Той има болестта на Паркинсон и е зле.

Болестта на Паркинсон има нарастващи и намаляващи периоди на заболяването. Днес може да е ужасно, а утре да е по-добре. Лечението може да подобри донякъде ужасните проявления, но не променя болестта. Просто променя начина, по който изглежда. И това не се променя и от факта, че в момента няма лечение, което да обърне болестта. Джо е горе на хълма, спуска се надолу и набира скорост.

За съжаление това означава, че САЩ нямат президент. Чухте това правилно, нали. Въпреки че Джо обитава президентската резиденция, той няма умствения капацитет да бъде президент. Неговият вариант на деменция с телцата на Леви е вариант на болестта на Паркинсон, която му създава зрителните халюцинации. Видяхме ги демонстрирани, когато той се отдалечи от събралите се държавни глави към непознатия и невидимия човек на срещата на G7. Има няколко други публични събития, които най-добре се обясняват с това, че Джо реагира на зрителните халюцинации.

Деменция с телцата на Леви създава някои проблеми с паметта и припомнянето, като например, когато Джо твърди, че е говорил с отдавна починалия френски президент Митеран. И докато не можем да направим разликата между баснословните тенденции в поведението на Байдън и лошата му памет, от доклада на Робърт Хър става ясно, че Джо не може да си спомни някои важни неща.

За съжаление този влак не спира тук. Вариантите на болестта на Паркинсон ни демонстрират неспособност за връщане към хода на мислите, когато човек се разсейва. Това се случи, когато Джо се препъна в самия дебат и след това завърши речта си с несвързаната и безсмислена дума „салата“. Това се вижда дори, когато той чете от аутокюто. Най-лошото от всичко е, че страдащите от болестта на Паркинсон изпитват изключителни затруднения да разсъждават от А до Б. И не ги тласкайте към Б. Наблюдавах този спад с един добър мой приятел и сега той трябва да подложен на странични грижи на пълен работен ден, където не му е позволено той да взема решенията. Това е близкото бъдеще и на Джо.

Байдън публично ни демонстрира тежкото си увреждане от тази необратима болест. Лекарствата може да го накарат да изглежда по-добре в момента, но те не променят фактите. Той не управлява изпълнителната власт, защото не е в състояние да я управлява. Дали друг човек или някаква кабала е „човекът зад завесата“, който го управлява, няма никакво значение. Джо е идеалната кукла за тях, защото той дори не знае, че е използван. Джил го води за ръката и той подписва всичко, което му се предостави. Не знам кой статут нарушава това незаконно кукловодство, но Америка не може да си позволи това да продължи.

Източник: American Thinker

Превод за „Гласове“ Павел Павлов

https://glasove.com/komentari/d-r-ted-noel-dzho-baydan-ima-dementsiya-koyato-e-variant-na-parkinson-na-praktika-sasht-nyamat-prezident

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев