АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЧИТАТЕЛИ НА “ГЛАСОВЕ”: УВАЖАЕМА ДЖОРДЖА, ЩЕ УМОРИТЕ ПУТИН ОТ СМЯХ!

Джорджа
17.06.2024 / 11:50

Мелони: Ако Русия не се съгласи с условията, ние ще я принудим да се предаде. "Мъжете на Италия знаят колко мозък имат жените им и затова за пръв път са им разрешили да гласуват през 1945г. Българките гласуват от 1937 г."; "Русия със сигурност ще се предаде. Ще се предаде не за друго, а за да спаси лидера си Владимир Путин, който иначе би умрял от смях": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Уважаема Джорджа,

Русия със сигурност ще се предаде. Ще се предаде не за друго, а за да спаси лидера си Владимир Путин, който иначе би умрял от смях.

паф

скъпа джорджина, и как ще стане тая работа, сигурно ще използваш наръчник по кама сутра! е, успех!

Ех, Джорджа

Голяма спагета хапни, голяма дума не казвай.

Джорджо

Тази дама правеше заявки за евроскептицизъм и национални държави.Е сега доста се промени.

Джорджа

Предава някакъв месидж от Началниците. Началник не е оня дето се губи на поляната , а такива, които не виждаме. Колко е реална заплахата, колко е блъф ? Ние простосмъртните не виждаме. Събитията , които се развиват пред очите ни не са реалните събития, които се развиват зад кулисите-

Трябва да видим кой ще е кандидатът за вицепрезидент

Той ще е човекът на дълбоката държава

Наблюдател

Мъжете на Италия знаят колко мозък имат жените им и затова за пръв път са им разрешили да гласуват през 1945г. Българките гласуват от 1937г.

Ghost

Всичко хубаво, но точно Италия, дето се е прочула с неспособността си да воюва да плаши руснаци с насилие е комично.

Италианците са ненадминати като войници

„Как подпалих Втората световна война“ (на полски: „Jak rozpętałem drugą wojnę światową“) е полски игрален филм от 1970 година, военна комедия на режисьора Тадеуш Хмелевски по негов собствен сценарий, базиран на романа „Приключенията на канонира Долас“ от Кажимеж Славински. Премиерата на филма е на 2 април 1970 година в Полша. Филмът се състои от три части: „Ucieczka“ (86 минути), „Za bronią“ (72 минути) и „Wśród swoich“ (73 минути). Филмът разказва за приключенията на несръчния полски войник Франек Долас, който попада в плен минути след началото на Втората световна война, решавайки той е предизвикал войната. Поредица от комични случайности, постоянно възпрепятстващи желанието му да воюва, го отвежда от германския военнопленнически лагер в Югославия, на кораб в Средиземно море, във френски, британски и италиански военни лагери в Близкия Изток и накрая обратно в Полша в последните дни на войната.

Незабравка

Жените трябва да говорят, но против войната, защото нашето предназначение е да даваме живот. Спомням си "Лачените обувки на незнайния воин", дето дядото все ходеше на война и при всяко връщане правеше бебе на бабата. Накрая на бабата й писна, взе една тояга, отиде на войната, разгони ги всичките и си прибра дядото у дома. Това трябва да направят жените по света, вместо да изпращат мъжете и синовете си на смърт.

Мен

"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш." (Мъжки времена. Български филм.)

Макрони и Мелон

Нови серии очаквайте от утре.

Едно време на Женския пазар

Како Сийкеее, ма тя Хегемонията умряла ма, ей тъй на, както си делкала Русия, Китай и Иран и пресмятала печалбата в трилиони и изведнъж хвърлила топа, вай, вай, вай... Ама наш Ристьо Конституцията още оня ден ми вика: стрино Пенооо, от мен да знайш - истината е в многополярността. И отиде да търси грантове от БРИКС...

Ами смятайте

Населението на Земята е около осем милиарда души. Само Китай и Индия са около три и половина милиарда, като прибавим само още Индонезия, Бразилия и Южна Африка, без да броим останалите, които не са го подписали, става така, че повече от половината от човечеството не е съгласно с тая дивотия.

404

Хахаха, не стига че много държави отказаха участие, но и много не подписаха !!! Дори ДОМАКИНИТЕ не са подписали !!! А ако ги смятаме по население - НЕподписалите, в които влизат Индия, Индонезия, Бразилия, Мексико, бият слугите на киев горе-долу двойно !!!

Валя

Очаквано. Потвърждава безсмислието на тази конференция. Жалко, че отново не помислиха върху предложението на Путин.

Байдън се вцепени пред Джулия Робъртс и Джордж Клуни, Обама го изведе от сцената

краят на американската идиократи

Не знам какъв глупак и недалновидник трябва да си, за да не видиш в Байдън огледало на американския световен ред, който все повече се вцепенява и за нищо не става. Провидението си служи с малко думи, за сметка на това на символи, изискващи буден ум, да са ги разчиташ, винаги е щедро. Обаче светът около нас, и особено когато става дума за пари и секс, е пълен с имбецили.

Вие и цяла България сте съюзници и партньори на световните демокрации НАТО и ЕС и трябва да подкрепяте НАТО и ЕС, а не да викате за москалите и руската сатрапия.

Не ме карайте да подавам сигнал в на органите.

Чайнийз либерейтър

Свободен може да бъде само просветеният човек. Когато заменяш един господар с друг, това не е освобождаване.

https://glasove.com/intervyuta/chitateli-na-glasove-uvazhaema-dzhordzha-shte-umorite-putin-ot-smyah

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев