АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ГЕОРГИ МАРКОВ: БЪДЕЩЕТО НА ЕС Е В РЪЦЕТЕ НА ДВЕ ЖЕНИ - ЛЬО ПЕН И МЕЛОНИ, У НАС - НА БОРИСОВ!

Георги Марков
13.06.2024 / 09:23

Какво да направим ние в България: Да махнем машините, квадратчето "Не подкрепям никого", да въведем мажоритарни 120 депутати, да вдигнем прага за коалициите.

Анализ за резултатите от евроизборите:

1. На Евроизборите бе нанесен тежък удар на Неолиберализма и Либералната НЕДЕМОКРАЦИЯ.

Във Франция Льо Пен и Бардела с 31% нанесоха тежък удар на водещия либерал Военолюбец Макрон със смешните негови 14%. Това доведе до разпускане на парламента и нови избори на 30 юни.

В Германия Щолц падна от "Алтернатива за Германия", която стана първа политическа сила в Източна Германия и Втора в страната.

В Италия Мелони бетонира властта си с убедителна победа.

В Холандия Вилдерс потвърди, че е Първа политическа сила със 7 мандата срещу по 4 на Рюте, Тимерманс и Зелените.

2. Неолиберализмът надмина Комунизма - скалъпени политически процеси като този срещу Тръмп имаше срещу Льо Пен, Фийон, Саркози, покойния Берлускони, Фицо, Янша, Бабиш, Курц, Шрахе. Мина се към опит за убийство на Фицо и физическа разправа с членове на "Алтернатива за Германия". Забранени бяха политически събрания на Фараж, Mоравецки и Орбан в Брюксел.

Западна Европа е ИСЛЯМИЗИРАНА, цензурата в Европа безсрамна. Третият пол победи християнските ценности.

ЕС се набърка в прокси войната на САЩ срещу Русия в Украйна. Комунистите поне не допуснаха разрушаването на традиционния брак и исляма и миграцията на ножа, каквото сториха неолибералите.

3. Виктор Орбан спечели изумителните 2 милиона гласа на евровота в Унгария с лозунга "Война или мир". Победа с 45% е невъзможна за лидерите военолюбци в Европа. В сравнение с 2019-а Орбан вдигна резултата си с 200 000 гласа.

4. След очакваната победа на Херберт Кикл в Австрия през септември, по Коледа ще имаме Австро-Унгарски съюз на Кикл, Орбан, Фицо и Вучич. Ще влязат и Янша, и Бабиш, които, видно от победите им на евровота, ще се върнат на бял кон за премиери. Централноевропейския съюз ще каже на Западна Европа: "Не на войната, незаконната имиграция и джендъризма!" Вие си карайте, както искате.

5. Бъдещето на ЕС е в ръцете на две жени - Льо Пен и Мелони и техния съюз. Разбира се, и от победата на Тръмп, който заложи пред цял свят на Орбан.

6. България се разпада пред очите. Нацията се топи, стопиха се и партиите, заминаха институциите.

7. Позволихме на партизаните на Сорос да доведат българската демокрация до пълна КРЕТЕНИЗАЦИЯ. Днес имаме два парламента като новия е по зле от стария. Малка България е с 480 депутата.

Нямаме Главен прокурор и ВСС.

8. България е със суспендира Конституция през промени, извършени от Обикновено НС, иззели функциите на Велико. На практика те са нищожни и е цяло чудо, че КС не е ги е обявило за такива и да защити Върховенството на правото. И на основния закон.

Евроатлантическите ценности за нормалния българин са: войни, цветни революции, примитивна русофобия, раболепна външна политика, незаконна миграция, цензура, трети пол.

Трайното мнозинството българи разбират, че сме колония и от нас нищо, ама нищо не зависи. Щом премиерът-химик заяви, че не го интересува българската икономика, а Украйна - нивото на антидържавността е ударило дъното. А тя, българската икономика се свежда до теглене на заеми и вдигане на чиновнически заплати. България харчи повече от колкото произвежда.

9. Днес в Будапеща е Столтенберг, за да чуе от Орбан: "Ние няма да участваме с пари, техника и войници във война на НАТО срещу Русия в Украйна". Но не чух, заради тези думи на Орбан, Мерцедес, Ауди, Сузуки, БМВ, Аербъс, Сименс, Самсунг, Бош и Рейнметал да напуснат Унгария. Нали е лош Виктор...

10. Какво да направим ние в България: Да махнем машините, квадратчето "Не подкрепям никого", да въведем мажоритарни 120 депутати, да вдигнем прага за коалициите.

Да оставим победителя Борисов да стане премиер. Другото вече се игра чрез подмяна на вота.

И да изгоним Сорос от България! Ако не го направим, няма да се оправим.

https://epicenter.bg/article/Georgi-Markov--Badeshteto-na-ES-e-v-ratsete-na-dve-zheni---Lyo-Pen-i-Meloni/353105/11/0

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев