АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОБЩИНА СЛИВЕН С КОНКУРС ЗА ТУРИСТИЧЕСКО ЛОГО НА ГРАДА

Община Сливен
22.05.2024 / 13:03

Община Сливен обяви конкурс за туристическо лого на града, съобщиха от общинския пресцентър. Слоганът е „Сливен – изживей историята, почувствай природата!“. Конкурсът се провежда в рамките на проект „Интегриран проект за развитие на туризма и подобряване на културната и историческа инфраструктура в Община Сливен“, финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж 2014 – 2020“.

"След като имаме Концепция за развитие на туризма и избран слоган, е редно да имаме и туристическо лого, което да отговаря на слогана", каза в интервю за БТА заместник-кметът по икономическите дейности в община Сливен. Все пак на базата на Концепцията ни за развитие на туризма, реализираме най-мащабния до сега интегриран проект за развитието на туризма в Сливен и общината."

Конкурсът е открит и в него могат да участват български и чуждестранни физически и юридически лица и техни обединения, гласят условията на конкурса. Ако участникът е дете, проектът трябва да бъде изпратен с участието на родителите или настойниците. Всеки автор може да представи до три проекта, в изготвянето на които е участвал. Всеки проект трябва да бъде подготвен в два основни варианта и общо четири възможни интерпретации – цветен вариант с надписи съответно на английски език и български език и черно-бял вариант с надписи съответно на английски език и български език. Проекти се приемат само изпратени електронно. Ще има една награда от 2 000 лева за победителя, три поощрения от 800 лв., 600 лв. и 400 лв., както и награда за най-млад участник в размер на 200 лв.

БТА -Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев