АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕЖДА IV-ЯТ НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина
30.03.2024 / 10:40

Четвъртият национален форум по дентална медицина "Стоте войводи" се провежда в Сливен. Той се организира от Районната колегия на Българския зъболекарски съюз. На него присъстват специалисти по дентална медицина от цялата страна, както и студенти. На откриването гости бяха кметът Стефан Радев, председателят на Общинския съвет Димитър Митев, д-р Николай Шарков - председател на Българския зъболекарски съюз и членове на управителния съвет на организацията.

Кметът поздрави участниците и организаторите на престижния форум.

"Вашата професия е изпълнена с предизвикателства и може би една от най-динамични развиващите се области в медицината. Продължавайте да влагате енергия и сърце в това, което правите", каза кметът.

Д-р Шарков заяви, че форумът вече е станал традиция и трябва да продължи да се утвърждава. Приветствие отправи и домакинът на събитието - председателят на Регионалната колеги на зъболекарския съюз в Сливен - д-р Иван Данчев.

В програмата на еднодневния форум са включени две сесии, които поставят актуални за денталната медицина теми. Лектори са специалисти от Измир - Турция, Пловдив и София.

Форумът е акредитиран по програмата за продължаващо медицинско обучение на лекарите по дентална медицина. Участниците получават сертификат със съответен кредит от задължителните часове за тяхното обучение.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев