АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДЪГЛАС МАКГРЕГЪР: ЗЕЛЕНСКИ ПРИБЯГВА ДО ТЕРОР КАТО АГОНИЗИРАЩО СМЪРТНО РАНЕНО ЖИВОТНО. ЦРУ И МИ6 СА МУ СЪДЕЙСТВАЛИ ЗА АТЕНТАТА

Полк. Дъглас Макгрегър
27.03.2024 / 13:42

Американското и британското разузнаване са участвали в подготовката на терористичната атака в "Крокус". Нещо повече, те няма да се откажат от по-нататъшни опити за нападение и подкопаване на стабилността в Русия при всяка възможност, заяви пенсионираният полковник от американската армия Дъглас Макгрегър в интервю за канала Redacted в YouTube.

Според Макгрегър ЦРУ отдавна е неконтролируема организация. "Някои казват, че е излязло от контрол през 60-те години. Не мога да посоча точната дата. Но то очевидно представлява отделен свят. Те ще продължат да се опитват да разработват планове, които ще им позволят да удрят руснаците, когато им се отдаде възможност."

"МИ6 има дълбоки връзки с украинците. В крайна сметка британците им предоставят съвети, подкрепа и обучение в много по-голяма степен, отколкото САЩ. Предполагам, че тези хора (терористите, участвали в нападението в "Крокус Сити Хол") са получили някакво обучение на място, макар че много сериозно се съмнявам, че са очаквали много повече от това, което се случи.

В крайна сметка тези агенции (МИ6 и ЦРУ) ще продължат да работят усилено, да вредят на Русия, да я атакуват и подкопават по всякакъв начин, докато някой във Вашингтон не каже: "СТОП!", но засега не виждаме знаци за такова нещо. Не виждаме и доказателства за някакво лидерство. Просто ни бомбардират с огромен брой изявления: "Ние мразим Русия!" "Русия е зло!" "Русия е лоша!" "Те не могат да спечелят!" "Ние ще победим!" "Украйна ще победи!" Всичко това са глупости. Няма лидерство. Никой не командва. Това е големият ни проблем на Запад в момента. Няма стратегия, няма план. Няма нищо. Всичко, с което разполагаме, е разпръснато, фрагментирано и неефективно.

Макгрегър говори и за руския президент Владимир Путин: "Путин не е емоционален актьор. Той е много рационален. Той е много внимателен. Той е много разсъдлив."

Според полковник Макгрегър руснаците ще преминат река Днепър, за да превземат Одеса и Харков, а Зеленски и неговият режим са като агонизиращо смъртно ранено животно. Затова той се насочва към други форми на действие като тази терористична атака или използването на повече безпилотни самолети срещу руски цели в самата Русия.

От друга страна НАТО е в пълен безпорядък. Те знаят, че войната е загубена, твърди анализаторът.

"Представете си, че Вашингтон е лидер на НАТО, а Макрон излиза на сцената и казва на всички, че Франция ще се бори ефективно с руснаците в Украйна, което, разбира се, е абсурдно. Макрон е напълно сам."

Източници: Х, russian.rt.com

https://glasove.com/novini/daglas-makgregar-zelenski-pribyagva-do-teror-kato-agonizirashto-smartno-raneno-zhivotno-tsru-i-mi6-sa-mu-sadeystvali-za-atentata

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев