АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СТАНИСЛАВ БАЛАБАНОВ: ГЛЕДАМЕ ПРЕГОВОРИТЕ С ТЕЖКО ОТВРАЩЕНИЕ, 49-ОТ НС ТРЯБВА ДА ОТИДЕ В ИСТОРИЯТА

Станислав Балабанов
21.03.2024 / 12:27

"Гледаме преговорите с тежко отвращение - такъв срам и такова унижение никога през живота си не съм гледал от първия ред на парламента". Това каза в "Денят започва" на БНТ депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

По думите му през последните 9 месеца управляващото мнозинство е направило всичко, но не и да работи.

"Прегърнаха се две несъвместими формации, подкрепени от трета, за която отдавна площадът се произнесе за нейната функция в държавата. Прегърнаха се този, който арестува другия - Петков с Борисов - девет месеца хвърляха теми, свързани с това, че няма друга алтернатива пред това правителство".

Нито ще има еврозона от догодина, нито ще има сухопътен Шенген, категоричен е депутатът. 49-ият парламент трябва да отиде в историята - повече демокрация се прави с повече избори, коментира той.

"Няма да ви изненадаме с това какво предстои от наша страна. Нека хората излязат на едни демократични избори и да накажат когото трябва, да подредят по свое усмотрение политическите партии."

Станислав Балабанов е сигурен, че "Има такъв народ" ще има по-сериозно представителство в следващ парламент. Формулата на партията му остава същата - експертен кабинет, подкрепен от повече политически формации, но без политически лица.

https://epicenter.bg/

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев