АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОБЩИНАТА ПОЛУЧИ ПОЧЕТЕН ЗНАК ОТ СТРОИТЕЛНАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН ЗА ДОБРО СЪТРУДНИЧЕСТВО

65 години строителна гимназия Сливен
21.03.2024 / 09:44

С празничен концерт в зала „Сливен“ строителната гимназия в Града под Сините камъни „Арх. Георги Козаров” отбеляза своя 65-годишен юбилей. По повод празника кметът Стефан Радев изпрати поздравителен адрес до ръководството на училището, който беше прочетен от зам.-кмета Пепа Чиликова.

„За всички 65 години през училището са преминали толкова много деца, които със своя талант и умения са градили и продължават да градят доброто му име. Градите история и бъдеще! Пожелавам на всички Вас и семействата Ви крепко здраве, лични и професионални успехи! Честит празник!“, пише кметът.

От името на кмета Пепа Чиликова подари на директора на училището инж. Красимир Георгиев икона на Св. Димитър, който е покровител и на строителите.

С голямо вълнение директорът на училището честити празника и пожела на всички бивши и настоящи учители и ученици здраве и много късмет.

"Вече 65 години гимназията по строителство и геодезия твори кадри, които допринасят за бизнеса и за изграждането на нашето общество. Благодаря на всички бивши и настоящи колеги, които са допринесли и допринасят за рзвитието на нашите ученици", каза в приветствието си инж. Георгиев.

Училището връчи почетен знак за добро сътрудничество на Общината, както и на съсловни организации, свързани със строителството в Сливен.

На церемонията присъстваха още председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, областният управител Маринчо Христов, зам.-кметът Стоян Марков, представители на образователни институции от София и Сливен.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев