АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДИАНА ДАМЯНОВА: ГЕРБ СЕ ВРЪЩАТ ОФИЦИАЛНО ВЪВ ВЛАСТТА ЧРЕЗ СПОРАЗУМЕНИЕ С ПП-ДБ

Диана Дамянова: ГЕРБ се връщат официално във властта чрез спразумение с ПП-ДБ
11.03.2024 / 09:52

Важното е това споразумение да гарантира промяната на кадрите в съдебната система, подчерта тя като изтъкна, че съдебната реформа е "раково образувание". Дамянова попита как ще се избират регулаторте, които изискват 160 гласа.

ГЕРБ се връщат официално във властта чрез спрозумение с ПП-ДБ, това обяви тази сутрин пред БТВ бившият пиар на ПП Диана Дамянова за приключилите снощи преговори между доскорошните некоалиционни партньори.

Важното е това споразумение да гарантира промяната на кадрите в съдебната система, подчерта тя като изтъкна, че съдебната система е "раково образувание". Дамянова попита как ще се избират регулаторте, които изискват 160 гласа.

Авторът на думата "сглобка" трябва да бъде качен на "пиедестал", защото нанесе нечувана вреда на ПП, каза Дамянова по адрес на Лена Бориславова, която първа пусна това определение по повод некоалицията ГЕРБ-СДС и ППIДБ

Пеевски става пред очите ни най-важният човек в държавата, заяви Харалан Александров, който също участва в разговора в студиото на БТВ

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев