АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИНОВ: УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЙЕН И НЕЙНИТЕ ДРУГАРЧЕТА В ЕК ЗАПЛАШВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО С ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА

Костадин Костадинов
08.03.2024 / 11:36

Председателката на ЕК си позволи да посочи българска политическа партия, заедно с германска и френска, като основна заплаха за "мирна и обединена Европа". Абстрахираме се от този факт, защото освен председател на ЕК, Урсула фон дер Лайен е и политически активно лице, част от ЕНП. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Няма как да не отбележим няколко факта. Първо – Европа и Европейският съюз са две различни неща. Това нещо много пъти сме го казвали. Очевидно ни то тя, нито в ЕК са разбрали, че ЕС в този си вид представлява заплаха за Европа и европейската цивилизация. Политиките на ЕС заличават европейската идентичност, народи, дори европейските национални езици”, каза още Костадинов.

На следващо място – Европа не е мирна. Тресе се от протести, насочени именно към политиката на Урсула фон дер Лаен. Изключителен цинизъм и проява на политическо дебелоочие. Причинителят на най-големите трусове в ЕС да твърди, че Европа е мирна. Не е мирна. Тя се намира на прага на много тежък социален взрив, точно заради политиката на Урсула фон дер Лайен и всички урсуло подобни политици в еропейските държави. На границата на ЕС се води война. ЕС вместо да прави всичко необходимо, за да спре тази война, прави всичко необходимо, за да я разгори. Тази политика на подклаждане на военни конфликти, заплашва мира не само в ЕС, но и в Европа, заплашва мира в света. С тази си политика Урсула фон дер Лайен и нейните друграчета в ЕК заплашват човечеството с Трета световна война. Нейният приятел Макрон говори за изпращане на войски в Украйна. Не го казваме ние от "Възрждане", които уж сме заплаха за мирна и обединена Европа, допълни Костадинов.

На 12 април "Възраждане" организира голяма конференция в София, на която ще бъдат поканени техни приятелски политически организации от цяла Европа. Това съобщи в кулоарите на парламента лидерът на партията Костадин Костадинов.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев