АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ППДБ ЩЕ СПИРАТ МЕДИИ, ПУСКАТ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРАТА - КРЪСТОСКА МЕЖДУ ГЬОБЕЛС, ЖДАНОВ И УРСУЛА

Петър Волгин
15.02.2024 / 12:47

Има някои наивни хора или по-скоро добре заплатени, които ни обясняват, че основната цел на ПП-ДБ била да модернизира и европеизира България, окончателно да я превърне в съвременна просперираща държава. Рядко можете да срещнете по-невярно твърдение. ПП-ДБ не желаят да модернизират България. Единственото, което искат, е окончателно да я потопят в тресавището на авторитарните практики и откровената диктатура.

За да се убедите в правилността на това твърдение, е достатъчно да видите последния им законопроект, според който държавните органи ще могат за налагат ограничаване на достъпа до интернет страници или интернет адреси . Това е решителна стъпка към въвеждането на дивашка цензура в България. Такова нещо може да сътвори само някоя кръстоска на Йозеф Гьобелс и Андрей Жданов. А към въпросната кръстоска можем да добавим малко Урсула за осъвременяване.

Изобщо чуете ли, че някой иска да се "бори с дезинформацията", можете да бъдете сигурни, че единственото, което този някой иска, е да забрани веднъж завинаги всички независими медии.

Точно това искат ПП-ДБ. Да забранят всички, които не ги славословят. "Фьолкишер беобахтер" е идеалът на ПП-ДБ. Съкровеното им желание е всички български медии да заприличат на официалния орган на нацистката партия. Сигурно си мечтаят и Министерство на евроатлантическата пропаганда да направят, което да бъде оглавено от някоя Коза или Козел, без значение дали тя/той хвърчи или пълзи.

Тези наистина ни теглят към дъното. И ако не се опълчим на аторските им мераци, ПП-ДБ и прислугата им ще загробят България.

https://pogled.info/avtorski/Petar-Volgin/ppdb-shte-spirat-medii-puskat-zakon-za-tsenzurata-krastoska-mezhdu-gobels-zhdanov-i-ursula.165848

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев