АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЧИТАТЕЛИ НА “ГЛАСОВЕ”: КОЕ ВПИСВАНЕ Е ПО-ПРЕСТИЖНО - В "МИРОТВОРЕЦ" ИЛИ В "МАГНИТСКИ"?

Читатели на “Гласове”: Кое вписване е по-престижно - в "Миротворец" или в "Магнитски"?
08.02.2024 / 12:19

Тъкър Карлсън е вписан в "Миротворец". "Тоя Тъкър се взе на сериозно и се подиграва с демокрацията, дава трибуна на един зловещ тиранин! но накрая ще му дадем да разбере, ще моли да дойде в България на море, но ние ще го пратим при руските попове да ги интервюира тоя авантюрист. Само СЕМ да даде официална оценка!"; "Миротворците се борят за място в Гинес. Рекордът им ще бъде ненадминат и би трябвало да включва 3/4 от населението на земята"; "Всяка права линия, която не върви успоредно с англосаксонската е крива и недемократична линия !!! Вервайте ми !!!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Повтарят като халтави

Русия ще ни нападне ! Подготвяме се за война с Русия ! Русия ще нахлуе в Европа ! Русия ще ни превземе ! Да увеличаваме ударно военните бюджети ! Да увеличаваме военните сили по границите ! ... Много добре знаят че ЛЪЖАТ. Русия нито има намерение да напада Европа, нито има такъв военен ресурс. ЛЪЖАТ ! Но повтарят упорито, провокират, дърпат Меца за опашката, бодат я с остри железа, пускат й кръвчица. Всичко това правят не у дама си, а в гората, там където Меца живее. Пита се в задачата, как ще завърши цялата история ? Толкова ли искат Меца да се разяри и да разпери ядрените си нокти ? Има ли за всички лъжци места в бункерите ? Самолети до Нова Зеландия ?....

Тихомир Томов

Ех Радев, лошите резултати винаги са по време на преговори. Справка България - Берлин, Ньой, Париж, кораба Максим Горки !

Абе, ЦИП,

Цип, разбира се, че така наречената "демокрацияТа" е западен тип начин на управление и колкото по-бързо се осъзнае този факт, толкова по-бързо ще дойде изтрезняването. Зад този етикет, "демокрацияТа", се крие една икономическа, а не политическа, система. Икономическата ѝ същност е елементарна, има пари за усвояване и харчене; и докато ги има, това се нарича "демокрация"; като свършат започва баналната тирания (наричана и фашизъм, но не съвсем уместно). Целта е отново да се съберат пари за харчене или за новата демократична вълна. И в тая демокрация свободата е свободата на харчене, колко повече глупости можеш да си позволиш да направиш с парите, толкова си по-свободен. Ерго, парите на западната "демокрацияТа" свършиха, а с това и тя. Последният напън беше със Сирия и мечтите за Иран; но истинската пързалка започна с "пандемията", за подтягане на редиците, която пък завърши с нападението срещу Русия, което трябваше да осигури още 10-15 години "демокрацияТа". Колко ли голямо трябва да е било отчаянието за да се предприемат тези две последни стъпки? Виждаме сега паниката, ами ако все пак не успеят да удължат агонията, какво ще стане? Много просто, ще стане това, което е трябвало да стане. И прасето завършва щастливия си живот по Коледа.

Папа Франциск: Никой не се скандализира, ако дам благословия на бизнесмен, но се скандализират, ако я дам на хомосексуалист

Хахахахаха, волно или не папата е описал за простите с просто сравнение същността и естеството на капитализма. Бъдете здрави!

За всичко Путин е виновен.

Вчера синът ми се върна с бележник пълен с двойки . Питам го: " Защо бе сине майчин ?" Отговори му беше : "Путин е виновен " . Веднага се съгласих с него и така избегна тупаника .

"с поток от директиви"

Когато новините в една "демокрация" се произвеждат и контролират по този начин, значи тя е фалшива. Впрочем, така беше и по време на "оня режим", с тая разлика, че властта се грижеше за поддържане на всестранната култура и хуманен облик на хората.

Европедагог

Тоя Тъкър се взе на сериозно и се подиграва с демокрацията, дава трибуна на един зловещ тиранин! но накрая ще му дадем да разбере, ще моли да дойде в България на море, но ние ще го пратим при руските попове да ги интервюира тоя авантюрист. Само СЕМ да даде официална оценка!

Оле Отвори очички

С две думи : Какво ще научи светът от това интервю, АМИ ИСТИНАТА!!! Досега Путин винаги е говорил открито, и жалко, че западните политици не го чуваха !!! Вече над 70 милиона гледания на анонса на интервюто с Владимир Путин в Туитър (Х) на Тъкър Карлсън. Дано издържат сървърите на X. Да не вземе да падне Интернета!!! Такър Карлсън уплаши фейкометите от „Соросоидна Правда“, „Реститутски Зов“ ,"Козяшка мисъл", "Гъдел нюз", “ Фекалий Нюз“ и "Каспичански устрем"!!! Интервюто на Тъкър с Путин ще унищожи Матрицата! Тъжна вечер за укро-натовските фекални блата. Целия свят иска да чуе и види интервюто с Путин!!!Българските мисирки, учете се на журналистика!!!

Митето

Кое вписване е по-престижно:В "Миротворец" или в "Магнитски"?

Миротворците се борят за място в Гинес

Рекордът им ще бъде ненадминат и би трябвало да включва 3/4 от населението на земята.

404

Искам да знам- тоя желязков попита ли мърлявият и дебел свой украински колега, защо Кристиян Вигенин - заместник-председател на НС,е включен в списък за ликвидиране от терористическият укрoпски сайт "Миротворец"? Или го досрамя? Нацистите заплашват с убийства над 10 бележити българи -политици (включително президент Първанов), журналисти, общественици, а управляващите престъпници ги снабдяват с оръжие?

Желязков

Всяка права линия, която не върви успоредно с англосаксонската е крива и недемократична линия !!! Вервайте ми !!!

https://glasove.com/novini/chitateli-na-glasove-koe-vpisvane-e-po-prestizhno-v-mirotvorets-ili-v-magnitski

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев